2777
2789
عنوان

غرور و بحث و ج ا ری

1236 بازدید | 74 پست

سلام من جاریم باهم خوبیم ن غیبت هم میکنیم ن باهم لج و فخ فروشی هم نمیکنیم.اتفاقا بچمم دوس دارن و بش اهمیت میدن امااااااا ی مدت بود با بچم حرف نمیزد گرم نمیگرف بچمم چون بشون عادت کرده بود گریه میکرد بام حرف نمیزنه و اینا .بعد من نمیزارمش بره واحد اونا شاید سردرد باشه یا مریض یا حالا مشکلی داشته باشه نخاستم بچم مزاحم باشه امروز رف منم رفتم دنبالش ولی یهو جاریم ترکید گف چرا میبریش نمیزاریش مث سابق بمونه و اینا منم گفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گفتم ن نخاستم مزاحم باشه و اذیتتون چون خودشم یکم شلوغه اونم قانع نمیشد و هی ادامه میدم مگ من بدم و اینا منم نتونستم بگم بش چون شما اهمیت نمیدادی نخاستم اذیت بشید

1402/03/29 | 15:40

0 نفر لایند 

واا اونم پروعه نخواستی بچت بمونه باید به کسی جواب پس بدی؟

گاهی فکر میکنی یکی باهات خوبه ولی شاید بازیگر خوبیه

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
واا اونم پروعه نخواستی بچت بمونه باید به کسی جواب پس بدی؟ گاهی فکر میکنی یکی باهات خوبه ولی شاید با ...

نمیدونم بخدا گیج شدم اخه خودش سرد بود من فک کردم بچم مزاحمه نخاستم مزاحمت ایجاد کنه

نمیدونم بخدا گیج شدم اخه خودش سرد بود من فک کردم بچم مزاحمه نخاستم مزاحمت ایجاد کنه

شاید یه مشکلی داشته ..اکه میدونی بچت اذیت نمیشه و اونا راضین بزار بره ولی نه همیشع

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

راستشو بگو ...

چرا همیشه رک بودن و صداقتو میزاریم گزینه اخر 

بگو تمومش کن 

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

الان چیکارکنم چون دوس ندارم بخاطر ی مسئله کوچیک اینجوری دلخور باشیم برم چی بگم

ببین مادر بی‌عرضه نباش

شما مادرشی شاید به هزار علت صلاح ندونی بچه جایی باشه و کسی نه حق داره ماخذه کنه نه باید جواب پس بدی

اینکه طلبکار شده عجیبه برام!

اینکه بچت گفته باهام حرف نزده یعنی چی؟؟ چرا بی محلی کرده خب؟ یا بچه اینطور برداشت کرده؟ بچه چقدر میرفته واحد اونا در روز؟؟ شاید زیادی رفته و وقت و بی وقت مزاحم شده

در هر صورت حریم‌ها جفظ بشه بهتره

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...