2777
2789
عنوان

غرور و بحث

74 بازدید | 3 پست

سلام من جاریم باهم خوبیم ن غیبت هم میکنیم ن باهم لج و فخ فروشی هم نمیکنیم.اتفاقا بچمم دوس دارن و بش اهمیت میدن امااااااا ی مدت بود با بچم حرف نمیزد گرم نمیگرف بچمم چون بشون عادت کرده بود گریه میکرد بام حرف نمیزنه و اینا .بعد من نمیزارمش بره واحد اونا شاید سردرد باشه یا مریض یا حالا مشکلی داشته باشه نخاستم بچم مزاحم باشه امروز رف منم رفتم دنبالش ولی یهو جاریم ترکید گف چرا میبریش نمیزاریش مث سابق بمونه و اینا منم گفتم 

منم گفتم ن نخاستم مزاحم باشه و اذیتتون چون خودشم یکم شلوغه اونم قانع نمیشد و هی ادامه میدم مگ من بدم و اینا منم نتونستم بگم بش چون شما اهمیت نمیدادی نخاستم مزاحم باشه فقط گفتم چون شلوغه گفتم اذیت نشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم شد بهش بگو

بگو من اینجور حس کردم کمی تودار شدی و کمتر بازی میکنی و حرف میزنی حتی بچه امم ناراحت میشد و گریه میکرد گفتم شاید حوصله نداری کمتر بیارم بچه رو قصد ناراحتیت نداشتم فقط خواستم مراعات حالت کنم