2777
2789
عنوان

بچه ها به کمکتون نیاز دارم

121 بازدید | 15 پست

راستش من بینه دو راهی موندم که چه کلاسی و برم یکی اینکه برم پیشه یه ارایشگر و ۱۰ مدل مو بافت به قیمته ۷۰۰ تومن بهم یاد بده یکی هم سیاه قلم حالا مشکل پولش نیست مشکلم اینه که کدوم و برم بهتره؟

از یه طرفم میگم بافت یاد بگیرم که نمیتونم خودم رو موهای خودم انجام بدم مگه اینکه رو سر بقیه انجام بدم😕

ممنون میشم نظرتونو بگین از بینه این دو انتخاب

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

من میگم سیاه قلم 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بافت و میشه از تونت یادبگیری برو سیاه قلم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
یعنی درامدش برات مهم نیست؟پس اگه اینطوره اونیکه علاقه داریو برو.معلومه به سیاه قلم علاقه داری

دلم میخواد وقتی دلم گرفت احساسمو با کشیدن خالی کنم نمیدونم‌یه همچین حسی دارم

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
چرا؟

سیاه قلم یه هنره 

تا زمان پیری باهاته 

و هر وقت دلت از دنیا گرفت 

خووت رو‌میسپاری به کاغذ و قلمت

خودت رو میبری تا بی نهایت هنرت

بافت به چه دردی میخوره

نهایت تو اینستا دو سه مدل برا موهای خودت یاد بگیر

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘