2777
2789
پس معلومه وقتی عصبیه نمیتونه خودش کنترل کنه از یه مشاور کمک بگیر حتما من یه شماره مشاوره انلاین دارم ...

نه اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه 

البته تا حالا دست روم بلند نکرده یا فحش نداده.

ولی مثلا فوری میگه اشتباه کردم باهات ازدواج کردم،یا از این زندگی خسته شدم و... از این حرفا،که برای من از فحش بدتره و دلمو می‌شکنه و حس شکست و ناامیدی بهم میده.

ممنونم بابت شماره مشاور .

اما برای این زودجوش بودن شوهر باید خودش اقدام کنه، مشاور حرفایی که بخواد به من بزنه تاثیر نداره.

نه اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه  البته تا حالا دست روم بلند نکرده یا فحش نداده. ولی مثلا فوری ...

اخلاق شوهرت خیلی شبیه پدرشوهرمه 

خواهش میکنم عزیزم باز یه زنگ بزن شاید راهکارهایی بده بهت که بدردت بخوره

کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره پیش دکتر طب سنتی میفهمه مشکلشو یا یه دکتر دیگه وقت بگیرم؟ چون گاهی وقتا خودشم میگه دست خودم نیس ...

فقط پزشک طب سنتی معتبر عزیزم، نه از این الکی ها. 

کسانی که مجوز دارن و با سوادند. 

کلا یه دوره بصورت مستمر باید تحت نظر باشند و پزشک، برنامه غذایی سالم و مطابق با مزاج ایشون بنویسن و حجامت و....... 

هر شهری که هستید، داخل اینترنت جستجو کن ببین چه دکتر هایی هستند. 

خدایی جدی میگین خودتون اینطوری هستین موقع دعوا؟؟ مثلا اون داره چرت و پرت میگه،من بیام بگم عزیزم ...

باور کن خووم امتحان کردم 

بستگی به طرف مقابل هم داره... وقتی میبینه تو ارومی و... اونم خجالت میکشه شاید دفعات اول اینجوری نبلشه اما بعدش وقتی بفهمه تو آرومی و داری ارومش میکنی یکم از عصبانیتش فروکش میکنه مثلا میگم دردت به جونم باشه عزیزم حق با توعه و...(حالا حق با اون نیستا...) بعد از اینکه کلا اروم شد و یه چتدساعت گدشت بهش میگم تو چرا لینجوری کردی من ناراحت شدم و قیافمو اینجوری میکنم☹️😞 بعد اونم عدرخواهی میکنه و نازکشی میکنه و...

ولی اگر حین دعوا اون یه چیز بگه تو یه چیز بگی کار بالا میگیره🙄

باور کن خووم امتحان کردم  بستگی به طرف مقابل هم داره... وقتی میبینه تو ارومی و... اونم خجالت م ...

یا شوهرت توی عصبانیت خودشو کنترل می‌کنه و هر حرفی رو نمیزنه ، یا تو خیلی ریلکس و بی خیالی