2777
2789
عنوان

بیایین همه یجوری حرف بزنیم انگار توی یه خونه ایم😎🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 526 پست
واسا ببینم اینقدر داری از اسی دفاع موکونی فکر کنم خودت بودی شیرموزامو خوردی حالا من شیرکاکائو اسی و ...

ها اصن من خوردم مشکلش چیه؟ عذاب وجدان هم اصن ندارم یهو هوس شیر موزم کرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیررموز منو خوردی میگی مشکلش چیه؟ اصلا ولش به جاش پیتزاتو یخچال بود خوردم🚶‍♀️

چیییییییی غلط کردی خوردی الهی به حق ۱۴ معصوم کوفتت بشه بیشور من اونو ۲ روزه نخوردم بس که خوشگل بود بعد تو خیکی رفتی خوردی .... محض اطلاع منم همبرگر ویژه تو فریز که پشت نونا قایم کرده بودی خوردم ها ها ها😛😛😛😛😛😛😛😁😁😁😁😁😁😁😁

چیییییییی غلط کردی خوردی الهی به حق ۱۴ معصوم کوفتت بشه بیشور من اونو ۲ روزه نخوردم بس که خوشگل بود ب ...

ها ها ها تا تو باشی شیرموز منو نخوری😎

چیییییییییییی چطورررر جرعتتت کردییییییییییمثگشمستینینینق 😑

:) https://daigo.ir/secret/1839468111 

ها ها ها تا تو باشی شیرموز منو نخوری😎 چیییییییییییی چطورررر جرعتتت کردییییییییییمثگشمستینینینق ...

تو چطور جرات کردی مال منو بخوری ..... دست پرورده ایم خانوووووم  

خیلی رااحت😎😂 بیا صلح کنیم😂وگرنه کل خوراکیهتمون خورده نیشه

باشه اگرنه تا یک ساهت دیگه یخچال هامون خالی میشه خوشحال شدم از اشناییت خواهر جان  اگر حرفی زدم ناراحت شدی عدر خواهم❤❤

باشه اگرنه تا یک ساهت دیگه یخچال هامون خالی میشه خوشحال شدم از اشناییت خواهر جان   اگر حرفی زد ...

حق  فقط چون همبرگرمو خوردی چیپس پفاکای داخل کمد و من خوردم دنبالشون نگرد

نه عزیزم چرا نااحت بشم    همچنین

:) https://daigo.ir/secret/1839468111 

ها این شد نه پولشو بریز خودم میرم میخرم اینم شماره کارتم 5675623لبق2352ق32ع2ف323    

ریختم اینم شماره تراکنش لهب7عطغذ56655

به نام خدای رنگین کمان:) بارون اومد و یادم داد^ بچه ها نخندینا! یلدا:)