2777
2789

امروز خواستم چندتا شیشه ترشیجات بفرستم جایی رفتم اداره پست تحویل نگرفت گفت باید تو باکس پلاستیکی باشه رفتم پلاستیک فروشی باکس پلاستیکی از ۲۰۰شروع میشد مگه وظیفشون نیس ارسال کنند 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

خب ممکنه بشکنه تو راه و اینا فک کنم گفته چون برای اونام مسئولیت داره 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون شیشه میشکنه

باکس پلاستیکی چیه منظورشون یعنی تو سبد بزارم ببرم

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

بله باید پلاستیکی باشه اونجا بسته ها رو پرت میکنن یا حتی پا میزارن میشکنه

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
خود ترشیها رو بریز تو شیشه پلاستیکی البته اول ازشون بپرس

تو شیشه پلاستیکی بود 

برو پیشخوان دولت...من همیشه اینجا میرم 

اونجا هزینه زیاد میگیرن آخه

مگه چ باکسیه ک 200 تومنه  بریز تو قوطی پباستیکی سس ها

منظورش این بود چندتا رو بزار تو یه باکس پلاستیکی 

بله باید پلاستیکی باشه اونجا بسته ها رو پرت میکنن یا حتی پا میزارن میشکنه

یعنی از این سبد بزرگ پلاستیکی ها بخرم گرون هم هستا

منظورش این بود چندتا رو بزار تو یه باکس پلاستیکی 

وا چ مزخرف 

بنظرم خودت بذار تو کارتن چسب بزنن ببر اگرم پرسید بگو ادویه ای چیزیه 

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
بده اتوبوس ببره هزینش کمتره اون طرف بیاد تحویل بگیره ترمینال شهرشون 

میخام سوپرایز شه آخه سوغات شهرمون