2777
2789

منم دنبال دکترم پیدا نمیکنم 🤦

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر کثیری کارشون افتضاحه ۱ سال پیش عمل کردم و هیچ تغییری نکرده و انحراف هم الان داره. اول گفت اگر بینیت تغییر نکرد رایگان برات درستش میکنم اما الان گردن نمیگیرن حیف اون پولی که دادم و وقتی که گذاشتم. داخل اینستا هم گفتم بینیمو خراب کردین، کامنتمو پاک کرد و بلاکمم کرد، باور نمیکنید خودتون برین اینستا زیر پستش کامنت بزارین که بینیتونو عمل کردین و راضی نیستین بیبینید بعد یکی دو روز کامنتتونو پاک میکنند. لطفا اعتماد نکنید من خیلی پشیمونم و دیگه کاری از دستم برنمیاد😔کلاه بردار هستن، خودتون قضاوت کنید دکتری که ۱۰ تا عمل در روز انجام میده کارش چطوره!! ۵ میلیون بیشتر بدین اما پیش دکتری برین که عمل خوبی انجام بده.... دکتر کثیری کارشون افتضاح. ممنون از سایت نی نی سایت🙏😔

دکتر کثیری کارشون افتضاحه ۱ سال پیش عمل کردم و هیچ تغییری نکرده و انحراف هم الان داره. اول گفت اگر ب ...

یعنی اصلا تغییر نکرد چجوری بود بینیتون از اول 

یعنی اصلا تغییر نکرد چجوری بود بینیتون از اول  

اول بزرگ بود الانم بزرگه فقط کمی قوس داد، حتی بعد عمل جا برای مریض ندارن که مریض به هوش بیاد، همینجوری مریض بی هوشو مرخص میکنن، باور نمیکنید برین جلوی کیلینیک اسدالله پور قائمشر دکتر کثیری و اسدالله پور اونجا عمل میکنند ببینید چجوری مریضا رو مرخص میکنن، روزی ۱۵ تا جراحی دکتر کثیری انجام میده و از این ۱۵ تا ۱۰ تاشون شانسی سالم و ۵ تا خراب ، منم که بدشانس😔

اول بزرگ بود الانم بزرگه فقط کمی قوس داد، حتی بعد عمل جا برای مریض ندارن که مریض به هوش بیاد، ...

شاید ورمه اخه تا دوسال بینی گوشتی قشنگیش معلوم نمیشه

اما ابجیم عمل کرد پیش کثیری راضیهاما واسه من بعد سه ماه خیلی ورم داره هنوز

سلام عزیزم شما پیش دکترکثیری عمل کردید راضی هستین؟منم برا یک ماه دیگه پیششون نوبت عمل دارم ولی همین اقا که توتاپیک شماهم اومد وناراضی بود توتاپیک منم اومد واقعیتش دو دل شدم گفتم ازشما بپرسم راضی هستید یا نه واینکه ایا نمونه عملاشونوازنزدیک دیدین که چطورن؟

من تیغه بینیم استخونش پهن وگوشتی هست نمیدونم این دکتر این مدل بینی رو خوب درمیاره یانه 

فقط هم برا عمل میخوام برم پیشش چون مسافت شهرم ۸ ساعت تا قائم شهر فاصله داره

عزیزم ممنونت میشم راهنماییم کنی وازاین سردرگمی درم بیاری😊❤

سلام عزیزم شما پیش دکترکثیری عمل کردید راضی هستین؟منم برا یک ماه دیگه پیششون نوبت عمل دارم ولی همین ...

سلام بینی من هنوز ورم داره معلوم نیس مدلش بعد سه ماه منشیش از دهنش پرید که امپولی که باید حین عمل میزدن و برای ورم بودو نداشتن و نزدن یعنی اینقد هردمبیل بودن که امپول تموم کردن دیگه دنبالش نرفتن و ورم زیادم واسه همونه !بعدش زدن زیرش که نه اشتباه مبکنی زدیم امپولو قوس اصلا انگار نداده به بینیم فقط کوتاهش کرده بنظرم جای دیگه برو تو مطبش ناراضی خیلی زیاد بود من مطب اصلا نرفته بودم بعد عمل رفتم واقعا ترسیدم نری بهتره تحقیق کن تو مطب دکترا بشین نمونه ببین

سلام بینی من هنوز ورم داره معلوم نیس مدلش بعد سه ماه منشیش از دهنش پرید که امپولی که باید حین عمل می ...

ممنون عزیزم که جواب دادی

من بیشتربه خاطر هزینش که کمه میخوام برم پیش این دکتر وگرنه اگه ۳۰ .۴۰ تومن داشتم که صد درصد پیش دکتر بهتری میرفتم

بعد شما الان ازنظرتنفسی اوکی هستین؟

شاید ورمه اخه تا دوسال بینی گوشتی قشنگیش معلوم نمیشه

خیر عزیزم میگم از اولشم بزرگتر شده، الان ۱۳ ماه شده، فوقش بعد ۲ سال ورم اگر داشته باشه مثل اولش میشه، چون دکتر کثیری غضروف مصنوعی تزریق میکنن که بهتر حالت بگیره اما به این فکر نمیکنن که اگر طرف بینیش بزرگ باشه که نباید چیزی اضافه بشه بلکه باید کم هم بشه🙏 باز خود دانید دکتر کثیری روزی ۱۵ تا عمل انجام میده و از این ۱۵ عمل ۵ تاش خراب میشه دوست دارین حتما  عمل کنید به نظر بنده دقت نکنین، ولی اینم بگم اگرم درست عمل کنه و دقت داشته باشه خیلی بینیتون زیبا میشه