2777
2789

اگه درست وجذب الهى باشه بله

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بیشترتوضیح بدین

جذب درچه زمينه اى سئوال دارى؟مالى عاطفى؟

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
جذب درچه زمينه اى سئوال دارى؟مالى عاطفى؟

خونه نداریم

میخوام مساقل بشیم

واینکه رابطهی شوهرم بافامیل وخانوادم اصلاخوب نیست یعنی رفت وامد نداره کلاباهیچکس حتی طرف خودش

خونه نداریم میخوام مساقل بشیم واینکه رابطهی شوهرم بافامیل وخانوادم اصلاخوب نیست یعنی رفت وامد ندار ...

بايدجذب خونه وثروت انجام بدى 

البته روشهاى خاص خودشو داره چون بايدروى ارتعاش وباورهات كاركنى ودركنارش تلاشم فراموش نشه

درموردهمسرتم پاكسازى 

سلام بله ب شدت واقعیت داره. کانال سروش امیر شریفی رو سرچ کن اسمش قانون جذب و قدرت ذهن هس یادت میده. من اساتید مختلف رو گوش کردم هیچ کس ب امیر شریفی نمی رسید حداقل برای من اینطور بود