2777
2789

الان اومدم نشستم تو کوچه ها..به خواهرم که تو شهر خودمه زنگ زدم جواب نداد...با شوهرم بحثم شد یعنی قرار بود مرغ بزاریم تو مواد بریم بیرون ویلا بعد گفت نمی‌خواد مامانم گذاشته گفتم ولی قرار شد هر کسی خودش بیاره بعد همینجوری هی بحث کرد و غر زد بهش گفتم تو فقط زبونت رو من درازه و اومد زد تو صورتم گفتم بهش بی ذات حروم زاده ای باز زد رفت کنار دخترم دستمال کاغذی گذاشت تو دهنش اومد اول منو زد بعد دستمال از بچه گرفت الان پیشونیم خونی شده کنار چشم و آبروم هم قرمز قرمز شده بچمو برد بزاره تو اتاقش بیاد منو بزنه ک من از خونه فرار کردم تنها و بی کس همیشه دست بزن داره کنترل خشم اصلا نداره سرما هم خوردم خودم بی حالم بنظرتون زنگ بزنم پدرم از شهرستان بیاد میدونم خیلی گیرن کشاورزی دارن فصل برداشته بگید چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت دوره؟

اگه دوره بگو قبلش زنگ بزنه به پدرشوهرت یا مادرشوهرت بگه به چه حقی دختر منو زده بعد هم بگه من دخترمو میبرم هر وقت تعهد داد دست روش بلند نکنه میارمش اونجا امنیت جانی نداره.

الان یک عکس از صورتت بگیر 

وقتی میدونی شوهرت عصبیه چرا کل‌کل میکنی یکمی صبورتر حرف بزن لجبازی نکن مردی که دست بزن داره رو باید با حرف آروم کرد نه که آتیشش زد‌،زنگ نزن به خانوادت بیچاره پدرت از تا از شهرستان بیاد چقدر استرس میکشه بعد که بیاد میخوای چیکار کنی بری قهر؟ شرایطش و داری؟یا پدرت بیاد باهاش صحبت کنه؟ اگر میتونی کمی صبر کن عصبانیتش بخوابه برگرد خونه آرومتر که شدی زنگ بزن به پدرت 

اخه چرا الکی دعوا میکنین ، اگه پشتتن بگو بیان

یبار خونه پدرم بودم داشتیم مییومدیم خونمون بحثمون شد از ماشین منو‌ پیاده کرد منم عزممم رو جزم کردم باهاش نرفتم برگشتم خونه پدرم اون رفت بچممم برد نصف شب پدرش فهمید اومد دنبالم خانوادمم گفتن برو پدرشم گفت آدمش میکنم فلان میکنم بار آخرشه ولی هیچ گوهی نخورد حتی بهش ندیدم بگه چرا اینطوری کردی....الانم برم خانوادم چی میخوان کنن جز اینک بگن خودت خواستی 

وقتی میدونی شوهرت عصبیه چرا کل‌کل میکنی یکمی صبورتر حرف بزن لجبازی نکن مردی که دست بزن داره رو باید ...

نه دیگه نمیرم خونه خودم شاغلم نیاز به هیچکس ندارم ولی آخه الان چ کنم تو شهر غریب و گرما نشستم تو ی خیابون