الان اومدم نشستم تو کوچه ها..به خواهرم که تو شهر خودمه زنگ زدم جواب نداد...با شوهرم بحثم شد یعنی قرار بود مرغ بزاریم تو مواد بریم بیرون ویلا بعد گفت نمیخواد مامانم گذاشته گفتم ولی قرار شد هر کسی خودش بیاره بعد همینجوری هی بحث کرد و غر زد بهش گفتم تو فقط زبونت رو من درازه و اومد زد تو صورتم گفتم بهش بی ذات حروم زاده ای باز زد رفت کنار دخترم دستمال کاغذی گذاشت تو دهنش اومد اول منو زد بعد دستمال از بچه گرفت الان پیشونیم خونی شده کنار چشم و آبروم هم قرمز قرمز شده بچمو برد بزاره تو اتاقش بیاد منو بزنه ک من از خونه فرار کردم تنها و بی کس همیشه دست بزن داره کنترل خشم اصلا نداره سرما هم خوردم خودم بی حالم بنظرتون زنگ بزنم پدرم از شهرستان بیاد میدونم خیلی گیرن کشاورزی دارن فصل برداشته بگید چکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دوره بگو قبلش زنگ بزنه به پدرشوهرت یا مادرشوهرت بگه به چه حقی دختر منو زده بعد هم بگه من دخترمو میبرم هر وقت تعهد داد دست روش بلند نکنه میارمش اونجا امنیت جانی نداره.
وقتی میدونی شوهرت عصبیه چرا کلکل میکنی یکمی صبورتر حرف بزن لجبازی نکن مردی که دست بزن داره رو باید با حرف آروم کرد نه که آتیشش زد،زنگ نزن به خانوادت بیچاره پدرت از تا از شهرستان بیاد چقدر استرس میکشه بعد که بیاد میخوای چیکار کنی بری قهر؟ شرایطش و داری؟یا پدرت بیاد باهاش صحبت کنه؟ اگر میتونی کمی صبر کن عصبانیتش بخوابه برگرد خونه آرومتر که شدی زنگ بزن به پدرت