2777
2789
عنوان

دارم میترکم توروخدا بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 85 پست
خوبه رژیمش؟شما کسی رو دیدین جواب بگیره؟

من خودم هیچ جور جواب نمیگرفتم ازش گرفتم تو بیست روزیک ونیم کم کردم بعدش فهمیدم باردارم به مشاور گفتم رژیممو به بارداری تغییر داد من راضی بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من افتضاح شدم صورتمم داره میترکه

خب ورزش کن بعد رژیم بگیر ن از این رژیمهای الکی

مثلا سس و نوشابه هر مواد مزخرفی ک برا بدن سودی نداره بذار کنار

موادمغذی بخور

اصلا هیچ مواد مفید رو قطع نکن 

ولی ب اندازه بخور

مایعات رو فراموش نکن

پیاده روی کن

از کم شروع کن

لطفا قبل از هر کاری اثر مرکب رو بخون

چون تو اون گفته ک برا شروع شدن هر کاری از کم شروع کنید یهو نرو ورزش سنگین یا یهو یه رژیم سنگین نگیر

تنها راه لاغر شدن کم خوردن نه اینکه وعده هاتو حذف کنی خیلی کم بخور تو هر وعده شیرینی و چربی و فست فودم حذف کن بیشتر ظرف غذاتو سبزیجات پر کنه.. بنظرم لاغر کردن از چاق شدن راحت تره

:)
۱۶۵ قدمه ۹۰ کیلووو😭😭😭😭

خداییش زیادی

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
نمیگم بگو بدبختی یا مشکل بزرگی داری. حداقل میتونی با یه حرف خوب کمک کنی من به خودم بیام و ارادم بال ...

اوکی خواهرم 

یکی رو پیدا کن باهم لاغر کنید انگیزت میره بالا بعدم اراده کردن اولش ساده به قول خودت تا هفته ی اولش بعد باید خودتو مجبور کنی کم کم عادت میکنی 

من خودمم اضافه وزن دارم در حد ۵ کیلو و اراده ام کمه.ولی میدونم تو وزن بالا مثل شما یکم فعالیت و کم کردن کالری اولش وزن سریع میاد پایین چون چربی شل هست. از خودت جلو شوهرت بد نگو. تو خونه هم گن لاغری بپوش