2777
2789
عنوان

دارم میترکم توروخدا بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چ صفاتی هست ب خودت می‌چسبونی 

خب استرس ک بدتر چاقت می‌کنه

اینجا روزانه‌ صدتا تاپیک چی بخورم چاق بشم میزنن 

شما ک ی شبع چاق نشین ک ی شبه هم لاغر بشین

ی ذره اعتماد ب نفست ببر بالا لباس‌های رنگ تیره بپوش ک اندامت زیاد تو چشم نیاد

بعد شروع کن اگر میتونی برو باشگاه نمیتونی کلیپ های ورزشی دانلود کن 

غذا هم هر وعده مثلا ی بشقاب میخوری ده قاشق کم کن هلع هوله حذف کن هر صبح ناشتا جعفری و سیر و لیمو خارگ رو بریز داخل مخلوط کن ی  استکان ازش بخور طعم سگ میده ولی بشدت جوابه برای لاغری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عجب  الان بگم چقدر بدبختی خوبه؟ الان چاقی مشکل بزرگی؟

نمیگم بگو بدبختی یا مشکل بزرگی داری.

حداقل میتونی با یه حرف خوب کمک کنی من به خودم بیام و ارادم بالا بره.همین🌹

خدایا دغدغه ی منم مثل این کن 😑😐

دغدغه تو امتحان جغرافیاته بچه کوچولو آخه تو تو سایت چیکار می‌کنی به نظرت چاقی مهمترین یا امتحان مدرسه تو به جای تو سایت اومدن برو‌ امتحانتو بخون نیفتی .اینجا جای تو نیس بعد هم honey درسته ؟تو‌مدرسه مگه سواد بهت یاد ندادن