2777
2789

ا هرکی بود بگه ی سوالی خیلی ذهنم و درگیر کرده 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

عزیزم برو داخل سایت سوالات شرعی 

انواع مشاور داره در هر زمینه ای که بخوای 

احکام ، اعتقادی ، حدیث ، هرچی 

یه مشاور مذهبی جداگانه با همین نام مشاور هم داره 

آنلاین جوابتو میدم فقط اول باید نگاه کنی که چه ساعت هایی آنلاین هستن 

عزیزم برو داخل سایت سوالات شرعی  انواع مشاور داره در هر زمینه ای که بخوای  احکام ، اعتقا ...

الهی ک خیر الهی   برات بیفته عزیزم خدا خیرت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم  واقعا به دعاتون نیاز داشتم  داخل سایت رفتین مشکل پیش آمد بگید کمکتون کنم&nb ...

شا خودتون میتونید کمکم کنید.

من خانواده شوهرم خیلییی باهام بد هستن . بعد از گزشت ۶ سال هنوز هیچ صلح و صفایی بیگمان رخ نداده  والا شما ک مادرشوهر منو نمی شناسید اما تا به این جای کار بدگویی اصلی من مادرشوهرم هست ی نفرت درونی داره ازمن.

البته بماند ک شوهرم اول زندگیمون میرفت صحبتهای منو به مادرش میگفت و... 

همون اولای زندگیمون  بعد از یکسال شوهرم قهر کرد رفت خونه مادرش و.. . کی هستین بگم بهتون

خب عزیزم ادامه بده 

عزیزم ما بعد از دوسال ی روز مادرشوهرم ک با شوهرم قهر بود من خودم واسطه شدم و دعوتش کردم ب خونم . روز بعدش شوهرم قهر کرد رفت و رفت رفتنش ۶ ماه طول کشید.ی دفعه گفت من نمیخام رفت درخواست طلاق داد جواب تلفن نمیداد مادرشوهرم هرچی پدرم میگفت اینا زنو شوهرم بیا استیون بدیم .مادرشوهرم میگفت دختررررت اینکار کرده یعنی من. تمام تقصیرات گردن من بود کاااامل تا.خلاصه امام حسین لطف کرد بعد از شش ماه من چله گرفتم و ب طرز عجیبی اشتی کردیم .البته من خودم بفت مدرخونه مادرشوهرم ی جورایی پابوس شوهرم.چون   مادرشوهرم ب هیچی عنوان میزاشت من شوهرم اشتی کنیم

عزیزم ما بعد از دوسال ی روز مادرشوهرم ک با شوهرم قهر بود من خودم واسطه شدم و دعوتش کردم ب خونم . روز ...

خب الان چه ربطی به مادرشوهر داره؟ خوده شوهرت انگار مشکل داره! مگه بچه است؟ این کارا واسه کسیه که هنوز به بلوغ فکری و استقلال نرسیده. 

خب عزیزم ادامه بده 

دیگ عزیزم جونم برات بگه ما اشتی کردیم بماند  او ن روزایی ک قهر بودیم جهازمم فرستادن خونه بابام ولی من اصلا شکایت نکردم از شوهرم چون خیلی دوسش داشتم 

حالا بعد ازین جریان قهر  ۴ سال گزشته من دخترم ب دنیا اومد  الان س سالشه و اینا

حالا ما میرفتیم خونه ممادرشوهر بی محلی شدیییییییییید یعنی حال گیری  اساسی داشتم از سمت مادرشوهرم و خواهرشوهرامم حتیرخالهایحتیرخالهاس شوهرم. نمیخام تهمت بزنم اما  حدس من اینجوری بود ی جورایی ب یقین رسید برام ک کلا خالها خواهرشوهرم من روزی ک میخاست م برم اونجا اینقدرررز باهم هماهنگ بودند ک مثلا چه رفتاری بکنن ک حال من بگیرند مثلا ماادرمادرشوهرم جلوی روی من زنگ بزنه یادت عروسی بگو بخند کنه.یا مثلا میدونستن من با یکی از جاریام قهرم البته اون قهر کرده عمدن ما دوتا رو باهم دعوتت میکرد ک قربون صدقه اون بره ...

خب عزیزم ادامه بده 

دیگ عزیزم  تا ین شد ک من شوهرم با مادرش قهر کردند  الان یکسال میگذره .مقصر اصلی مادرشوهرم چون شوهر م با مادرش صحبت کرد این کارا چیه میکنی اونم میگفت زنت   زنت زنت و بچت فقط از من بد میگه

خب الان چه ربطی به مادرشوهر داره؟ خوده شوهرت انگار مشکل داره! مگه بچه است؟ این کارا واسه کسیه که هنو ...

نه عزیزم شوهرم الان  عاقل شده .کلا  مشکل اصلی رو مادرشوهر داره ما نیاز داریم وقتی میریم خونه مادرشوهرم بهمون خوش بگذره اما هنوز  مادرشوهرم ب این بلوغ نرسیده میگه بیاین میشم ک من حال گیری زنت بکنم  رو اعصابش راه برم و فقط میگرده ی نقطه ضعف پیدا میکنه و نیش  میزنه  حریف نمیشینمی شیم بخدا

نه عزیزم شوهرم الان  عاقل شده .کلا  مشکل اصلی رو مادرشوهر داره ما نیاز داریم وقتی میریم خو ...

خب پس اگه شوهرت کلا تغییر کرده و در حال حاضر هیچ مشکلی ندارید، به نظرم به کارای مادرشوهر، ذره ای اهمیت نده! 

فقط خودتو عذاب میدی. 

در صورتی آدم باید اهمیت بده به حرفای مادرشوهر که مطمئن باشی زندگی ات داره تهدید میشه یا مثلاً روی اخلاق و رفتار شوهرت تأثیر گذاشته. 

وگرنه خیلی سنجیده و منظم و کم رفت و آمدتو داشته باش که نگن قطع رابطه کرده، در عین حال اصلا برات مهم نباشه آزار و اذیت هاشون. 

وقتی بی اهمیت و خنثی باشی، خودشون کم میارن و خسته میشن. 

تایم طولانی هم اونجا نمون که عصبانی شی عزیزم. 

خب پس اگه شوهرت کلا تغییر کرده و در حال حاضر هیچ مشکلی ندارید، به نظرم به کارای مادرشوهر، ذره ای اهم ...

مگلم اینجاست ک قهر کردیم یکساله.

شوهرمم بخاطر درست شدن رفتار مادرشوهرم با من با مادرش قهر کرده.حکم شرعیشو نمیدونم

ولی اصلا نمیتونم بزارم تنها بره اونجا اخه حرف روش خیلی زود تاثیر میزاره 

از ی طرف زندگی خودم تحت  تاثیر قرار میگیره اگر بزارم تنها بر ه شوهرم

از طرفی هم برم احترامم زیررررررر صرفه نمیدونم واقعن کار درست کدومه زندگیه خودم یا  رضایت خدا

مگلم اینجاست ک قهر کردیم یکساله.  شوهرمم بخاطر درست شدن رفتار مادرشوهرم با من با مادرش قهر کرد ...

عزیزم نمیدونم چی بگم راستش. 

من اندازه ی تجربه ی خودم گفتم، ولی درستش اینه که نهایتاً دنبال مشاوره های خبره و دلسوز باشی.