من بعد ۲۰ و اندی سال عمر که از خدا گرفتم هنوووز با مزه گوشت کنار نیومدم یعنی چلو گوشت و ابگوشت که عمراااا🤧تو خورشت هم نهایت یک تیکه اندازه توشله بتونم بخورم همونم کل مزه غذارو زهرم میکنه😑مرغم که رون اصلاااا نمیخورم مزه چربی میده واقعا غیر قابل تحملههه سینه مرغ اونم کم تنها گوشتی که میشه گفت دوست دارم ماهیه😂حالا مامانم هی میگه از بس گوشت نخوردی الان مثل سیخ جارویی🥲انقد لاغررررر...(شباهم اکثرا دلم شام بر نمیدارههه)چیکار کنم بتونم با مزه گوشت کنار بیام واقعا عذابه برام جویدنش و اون مزه لعنتیششش😬برا افزایش اشتها هم اگه راه حل طبیعی میشناسین معرفی کنین...🥲
_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم؟ +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
خوش به حالتون یعنی من تا الان هروقت غذا گوشتی بوده باید تن و بدنم بلرزه که الان مامانم بزووور میچپونه تو دهنم🥲
_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم؟ +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
واقعاا یه وضعیه کل فامیل میدونن من رون نمیخورم تو مهمونیا یه برنج و سینه مرغ کوچولو رام میزارن کنار قشنگ عین بچه های ۱۰ ساله😂ولی چه میشه کرد دستم خودمنیستتت😅
خوش به حالتون یعنی من تا الان هروقت غذا گوشتی بوده باید تن و بدنم بلرزه که الان مامانم بزووور میچپون ...
ای بابا ی بار تهوع بگیر حالتو بد نششون بده دیگه اصرار نکنه بخوری
قرص زینک پلاس علاوه بر مو و پوست برا اشتها هم خوبه
شما کم اشتهایی ک لاغری
مغزیجاتم زیاد بخور مث فندق گردو و....
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
زنداداش منم گوشت نمیخورد لاغر بود الان میخوره چاقتر شده ولی متناسبه اندامش
چه خوب کاش منم این ذائقه کوفتیو بتونمکنار بزارم
واقعاا یه وضعیه کل فامیل میدونن من رون نمیخورم تو مهمونیا یه برنج و سینه مرغ کوچولو رام میزارن کنار ...
من باردارم و نمیتونم بخورم
واقعا درکت میکنم🤣🤣
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
من فقط از آبگوشت متنفرم ولی گوشت میخورم لاغرم هستم
بعضیا ژنتیک خوش استایلن
پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد