2777
2789
عنوان

کج شدن جمجمه نوزاد به یک سمت

3279 بازدید | 79 پست

سلام بچه ام دوماه و نیم هستش، الان که توجه کردم یک سمت سرش به اون سمت متقارن نشده و از پشت کله اش کاملا مشخصه کج شده، راهکار بدید چکار کنم خوب بشه؟؟؟؟ اصلا کسی اینجوری بوده نوزادش ، خوب شده یا نه؟؟؟ خیلی ناراحتم برای سرش، چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ابجی من همینطور بود بین بچه ها زیاده وقتی میبینی کله شو رو طرف فرورفته میزاره خودت براش درست کن اونوری بزار 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

وقتی خوابه خودت جابه جاش کن همش به یه سمت نخوابه درست میشه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
نگران نباش تا ۶ ماهگی خواهرم اینطوری بود طبیعیه

اگر هیچ کار نکنه صد در صد خوب نمیشه الان پخ کله منو ابجیم پخه پخه 😂

آبجی کوچیکم بالش مخصوص گرفتن الان گرد خوشگله 😐

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
اگر هیچ کار نکنه صد در صد خوب نمیشه الان پخ کله منو ابجیم پخه پخه 😂 آبجی کوچیکم بالش مخصوص گرفتن ا ...

نمی دونم برا خواهرم که هیچ کاری نکردیم البته خواهرم خیلی زود به راه اوفتاد ۶ ماهیگی قشنگ گوشه های مبلو میگرفت راه می‌رفت زمانیم که می خوابید خودشو تو خواب قل می خورد جاشو درست می کرد شاید واسه همون

خوش خودشو درست کرد