2777
2789
عنوان

اتقد دوس دارم موهامو پسرونه بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من زده بودم از اینا که دورش سفیده وسطش مو داری چقدر قشنگ بود و راحت اما الان دیگه بلند شده تا رو ...

منم این مدل زدم واقعا قشنگه ولی ب شرطی ک هی بری بزنی 

وگرنه بلند شدنی خیلی تو مخی میشه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

۴سال مداوم کوتاه بودن موهام الان تا رو شونه هامن عکسهای موی کوتاهم میبینم باز هوس میکنم 

منم مثل مامانت دوست دارم دخترام موهاشون بلند باشه لذت میبرم از دیدن موهای خوشکلشون😍ولی برا خودم اشکال نداره کوتاه باشه😁😁😁

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
منم این مدل زدم واقعا قشنگه ولی ب شرطی ک هی بری بزنی  وگرنه بلند شدنی خیلی تو مخی میشه

آره خیلی خوبه من یکم بلند شد مرتبشون کردم الان خوب بلند شدن 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
تا جایی ک ممکنه باید با حرف زدن کنار بیان  اگر نه کوچکتر باید کوتاه بیاد  سرپیچی از والد ...

انسان آزاد و دارای قوه ی انتخاب و اختیار آفریده شده است.....

چه کوچکتر چه بزرگتر چه مرد و زن هیچ فرقی ندارد 

انتخاب استارتر موی کوتاهه 

انتخاب مامانش بلند 

هیچ ربطی هم ب احترام و اینا نداره خداوکیلی 

منتها مادر پدرای ایرانی  بعضیا رو فرزندشون حس پادشاهی دارن همش امر و نهی کنن و تحت سلطه میگیرن

۴سال مداوم کوتاه بودن موهام الان تا رو شونه هامن عکسهای موی کوتاهم میبینم باز هوس میکنم  منم م ...

نع خیرم منکه هرچی به مامانم میگم قبول نمیکنه ولی خب شما بدون دخترت اگه واقعا دلش میخواد موهاش چتری یا پسرونه باشع قبول کن حسرتش تو دل بچه میمونع😒 

انسان آزاد و دارای قوه ی انتخاب و اختیار آفریده شده است..... چه کوچکتر چه بزرگتر چه مرد و زن هیچ فر ...

تو خارج از کشور هم پدر مادر ها محدودیت های برای بچه هاشون دارن 

بعضی بیشتر 

بعضی کمتر 

مهم نیست کجای دنیا باشی ,و اصولا بچه ها ب حرف پدر مادرشون گوش میدن 

مگر مواردی تو سن بلوغ ک کله باد داره

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️