2777
2789
عنوان

جواب این آقا رو چی بدم

162 بازدید | 23 پست

بچه ها شوهرم همیشه و همییییشه وقتی مهمون داریم با زن و دخترا خییییلی گرم میگیره خیلی 

منم همیشه میگفتم که نکن چرا اینقدر راحت برخورد می‌کنی و اینا 

اونم می‌گفت اخلاقمه ولی باش

سری قبلی با زن طرف خییییلی گرم گرفت در حدی که دراز کشیده بود تو چشمای دختره رااااحت زل میزد و میخندید 

همونجا چشم غره رفتم تا مهمونا رفتن 

یکم سرد برخورد کردم رفتم لباسامو عوض کردم 

دیدم عههههه اون باد داره !!!! 

دست پیشو گرفته بود جلو جلو 

یکم گذشت دیدم نمیشه رفتم میگم چرا قهری میگه چون تو باد داری 

منم جیغ کشیدم خب من چرا باد دارم؟؟؟ 

دست خودم نبودم داشتم میمردم از حرص 

گفت حوصله ندارم و خوابید 

الان قهریم به شدذددت

حالااااا مطمئنم حرفش بشه میگه من مست بودم اینکار کردم 

بنظرتون جوابشو چی بدم 

چه برخوردی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خوشش میاد تو با مردای دیگه بگو بخند کنی؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

خب واقعا اگه مست بوده از آدم مست چه انتظاری داری؟ یه راه واسه ترکش پیدا کن تا رفتاراش از روی عقل و هوشیاری باشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب واقعا اگه مست بوده از آدم مست چه انتظاری داری؟ یه راه واسه ترکش پیدا کن تا رفتاراش از روی عقل و ه ...

درررررروووووغ میگه خبببب 

مست کجا بود 

می‌دونه اینقدر ضایع کرده الکی میخوا بگه مست بودم

تازه آشنا شدیم

عزیزم دوره آشناییتو باید حداقل سه ماه درنظر میگرفتی بغد ازدواج میکردین

الانم توی عصری هستیم که خیلی چیزا آزاد شده و بسیار عادی،،اگر شوهرت کلا آدم بیخیالیه،بپذیر این اخلاقشو

دست خودش نیس بعضیا کلا گرمن با همه خوش و بش میکنن منم همینطورم شوهرمنم خوشش نمیاد ولی اگه مست بوده&n ...

اخه هر چیزی حدی داره 

میدونست داره زیاده روی میکنه

عزیزم دوره آشناییتو باید حداقل سه ماه درنظر میگرفتی بغد ازدواج میکردین الانم توی عصری هستیم که خیلی ...

نه عزیزم تازه با اون خانواده آشنا شدیم مهمونامون 

شوهرم که ده ساله زنشم

نه عزیزم تازه با اون خانواده آشنا شدیم مهمونامون  شوهرم که ده ساله زنشم

من منظورم همسرتون بود،اگر از اول این اخلاقو داشته،سخت به خودت نگیر،بعضیا کلا راحتن،من خواهرم اینطوریه کلا باهمه میگه و میخنده و صمیمیه با اینکه دوتابچه داره،،ولی من که خواهرشم میدونم از گل پاکتره