2777
2789
مرسی یاد گرفتم ولی اگه نی نی یار شب بیاد نمیتونه برام حذف کنه امشب

حذف نمیکنن و فقط از طریقی که گفتم.

فردا از ۱۰/۳۰ صبح برید داخل ایدی که دادم و لینک تاپیکتونو بزارید اونجا داخل تاپیک و فقط خصوصی و خانوادگی باشه

@_mahyar تو باید مرد باشی تا منو بفهمی تا قشنگ درد شکستنو بفهمی ، صد دفعه دعا کنی تنها نمونی تا یه بار معنی رفتنو بفهمی... ;(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذف نمیکنن و فقط از طریقی که گفتم. فردا از ۱۰/۳۰ صبح برید داخل ایدی که دادم و لینک تاپیکتونو بزارید ...

یعنی سایت درست شده آخه یه سری از خانم ها گفتن سایت خرابه نمیشه لینک تایپک گذاشت

یعنی سایت درست شده آخه یه سری از خانم ها گفتن سایت خرابه نمیشه لینک تایپک گذاشت

صبح یا همون تاپیک برمیگرده یا جدید میزارن

@_mahyar تو باید مرد باشی تا منو بفهمی تا قشنگ درد شکستنو بفهمی ، صد دفعه دعا کنی تنها نمونی تا یه بار معنی رفتنو بفهمی... ;(

ممنون ازتون

نی نی یار حذف تاپیک جدید گذاشتن واسه حذف عزیزم

میتونی تو این تاپیک بذاری تا حذف بشه

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2‍ 

تا ساعت ۲ ظهر فکر کنم بازه تاپیک روزای زوج

داخل تاپیک نوشته اطلاعات

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد