ما خودمون شمالیم هستیم ولی نمیخوریم.زیاد گوشتی هم نیست مثل مرغ خیلی ظریفه گوشتش هم تیرس
ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔 اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
اردک و با پیاز و سیر . ادویه باید بذاری بپزه بعدم سرخ بشه ،با انار و آلو یا فسنجون خورش درس کنی....خیلی خیلی خوشمزه میشه،😋با کشمش پلو و کره محلی .گاهی وقتا هم میشه تو شکمش و با پیاز داغ و انار و آلو پر کرد...اصلا هم بوی بد نمیده اگه اردک خیلی کوچولو نباشه و درست پخته بشه ،😋😋
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
تو فسنجونت جای مرغ یا گوشت اردک بزن .فرق خاصی نداره . پوستشونمیگیرن معمولا چون هورمونی نیست و خورشتت روغن خیلی میندازه
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!