2777
2789

سلام من یه دختر ۳/۵ دارم که باهوش و شیطون و خیلی ام کنجکاوه .. دیروز یه دفعه از اتاقش ترسید اومد بیرون و کفت مامان یکی منو بوسید البته بگم چند ردز پیش یه صحنه ترسناک دید تویه یه فیلم تا من رسیدم تموم شده بود امکان داره که تخیلاتی شده باشه.میخوام بدونم چه برخوردی کنم که غرق ترس و خیالات نشه

عزیزم بچه سه ساله چیزی یادش نمیمونه 

سعی کن حواسش و پرت کنی 

کم کم فراموش کنه

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

والا اینطور که شما گفتید منم ترسیدم 

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه سه ساله چیزی یادش نمیمونه  سعی کن حواسش و پرت کنی  کم کم فراموش کنه

یعنی چی یادش نمی مونه.بچ پسرخالع من ۳سالشه منو دوبار دیده روزی ده بار اسم منومیاره میگ دلم تنگ شده براخالع😐❣️...همه چی یادشون می مونه اتفاقا

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
والا اینطور که شما گفتید منم ترسیدم 

نه نترس.😂چون من اینقدر مدیتیشن و قبول دارم که میدونم نیروی خارجی داخل خونم نمیاد فقط نمیدونم چه جوری بهش بفهموونم که مت‌جه شه صدا از خونه همسایه بوده و اینا

عزیزم تو عنوان تاپیک بگو ترسناک ،،،خوندم الان من حس کردم یکی میخاد بوسم کنه

من معذرت میخوام اما این ترسناک نبود یه بچه کوچیک خیالاتی شده منم راهکار میخوام واسه دامن نزدن به خیالاتش .ولی بازم شرمنده ببخشید

یه چیزی یه جا دیده که اینجوری میگه اذیتت کنه توجهتو جلب کنه. براش توضیح بده نباید به غریبه ها بوس بد ...

اره خیلی سعی بر جلب توجه داره اما اینار واسه اذیتم نبود انکار بخاطر اون صحنه ترسناکی که دیده اونم در مورد یه دزد بود .بخاطر همین ذهنش مسموم شده

نه نترس.😂چون من اینقدر مدیتیشن و قبول دارم که میدونم نیروی خارجی داخل خونم نمیاد فقط نمیدونم چه جور ...

متوجه ام ولی شما محض اطمینان با ( پاسخ به سوالات شرعی ) تماس بگیرید 

منم مراقبه انجام میدم ولی هیچ موقع تنها انجام نمی دم چون پاکسازی انرژی باعث میشه فضا یه مقدار ترسناک بشه به خصوص اگه موسیقی هم باشه 😂

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
من معذرت میخوام اما این ترسناک نبود یه بچه کوچیک خیالاتی شده منم راهکار میخوام واسه دامن نزدن به خیا ...

عزیزم اصلا نیاز نیست دقیق جواب بدی یا بهش بگی چیزی نیست چون بدتر بهش فکر می‌کنه ،،،سعی کن حواسش رو پرت حتی تا حرفش رو پیش نکشه و یا کشید بگی اهان،،،و بعد تو یه موقعیت در مورد الکی بودن فیلما بگی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
یعنی چی یادش نمی مونه.بچ پسرخالع من ۳سالشه منو دوبار دیده روزی ده بار اسم منومیاره میگ دلم تنگ شده ب ...

عزیز منظورم این نیست که یکی و امروز ببینه فردا فراموش کنه 

بعدشم نسبت فامیلی فرق می‌کنه واقعا انتظار داری که بچه وقتی یکی و میبینه فردا فراموش کنه 

منظورم از فراموشی به مرور بود 

یک ماه دیگه یا دوسال دیگه 

باید کم کم از ذهنش بیرون کنند 

اما به هرحال ماجرای اسی با شما فرق می‌کنه اصلا ربط نداره

شما دو سال این بچه رو نبین ببین یادش میاد یا نه ؟ 

دو سالم نه یکسال دیگه بیای پیشش نمیشناستت مگر اینکه بهش گفته باشند 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

متوجه ام ولی شما محض اطمینان با ( پاسخ به سوالات شرعی ) تماس بگیرید  منم مراقبه انجام میدم ولی ...

زنانی ترسناک میشه که شما هنوز دارای ویروس باشی من خواهرم خودش مستره واسه همین ترسناک شدن و سنگینی رو رد کردم تموم شده‌ببخشد شرعی چیه ؟؟؟؟

عزیز منظورم این نیست که یکی و امروز ببینه فردا فراموش کنه  بعدشم نسبت فامیلی فرق می‌کنه واقعا ...

دختر من یه سال پیش آباژور اتاقو تو تاریکی به شکل ادم دید هنوزم ازش میترسه و تنها اتاق ما نمیره😑