2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا یعنی میشه؟🥺 همین فردا میرم دکتر برام آزمایش بنویسه راحت شم حداقل بدونم چمه🙃

بعضیا به شکل غیرمجاز (از نظر پزشکی) و به اشتباه، بدون اینکه درگیر بیماری باشن لووتیروکسین میخودن که لاغر شن! 🤦‍♀️

تا زمانی که دارو مصرف کنی و عدد tsh تو رنج نرمال باشه، یعنی تیروئیدت داره نرمال کار میکنه پس علائم ب ...

من الان روزی یک قرص لوو تیروکسین مصرف میکنم تیروییدم ۱۸ بود الان بامصرف قرص اومده روی تقریبن ۶ یعنی توحد نرمالش هم بالاترینه وبازم مثل علایم درمان نشده دارم اعصابم خراب میشه ازبس شوهرم میگه چاقی شکمتو آب کن ،ورزش

بعضیا به شکل غیرمجاز (از نظر پزشکی) و به اشتباه، بدون اینکه درگیر بیماری باشن لووتیروکسین میخودن که ...

وای نه😥 چقدر بده این داروها رو سر خود خوردن! 

پس تاثیر داره داروش روی لاغری اگه کم کار باشه، 

ممنون ک بهم امید دادی🥺😍

من الان روزی یک قرص لوو تیروکسین مصرف میکنم تیروییدم ۱۸ بود الان بامصرف قرص اومده روی تقریبن ۶ یعنی ...

عزیزم بهتره رو ۱.۵ نگهش داری. یکم زمان میبره که علائمش از بین بره. من خلق و خوم به هم ریخته بود و احساس افسردگی داشتم، به دکتر غدد که گفتم، گفت تیروئید درمان شده‌ست پس ربطی به این نداره برو پیش روانشناس.

عزیزم بهتره رو ۱.۵ نگهش داری. یکم زمان میبره که علائمش از بین بره. من خلق و خوم به هم ریخته بود و اح ...

چند ماه پیش که آزمایش دادم نزدیک ۲ بود واومده بود پایین ولی ۱۰ روز پیش که آزمایش دادم تقریبن ۶ بود ولی دکترم گفته روزی ۱ قرص ،ممنون ازمحبتت

چرا دوباره رفته بالا؟ نامنظم میخوری؟  خواهش می‌کنم عزیزم.

نوشته TSH باید بین سی و نه صدم تا شش و شونزده صدم باشه، الان واسه من محدوده نرماله درسته؟ هرچی بیشتر باشه ب سمت پرکاریه یا کم کاری؟ 

بله عزیزم نرماله. هرچی بیشتر باشه به سمت کم کاریه. 

آها، پس یه جورایی لب مرز بودم🙃 ولی باید دوباره آزمایش بدم شاید لازم باشه دارو بخورم، خیلی خیلی ممنونم بابت اینکه حوصله و وقت به خرج دادی و راهنماییم کردی😍❤