2777
2789
عنوان

شوهرم سگ اورده میخواد نگهش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 54 پست

دقیقا همسر منم پارسال یه توله شیتزو آورد که بزرگش کنیم، و من انقدر رفتم تو غم و ناراحتی و اخم که خودش برد پسش داد، بعد از اون یه هفته باهام قهر بود ولی خوشحالم که تو رودربایستی موافقت نکردم، منم مثل شما بخاطر مذهب و... نمیگم، کلا نسبت به هر حیوون خونگی توی محیط خونم حساسم و نمیتونم مسئولیتشو قبول کنم

ولی اگ ی مدت بمونه بد وابستش میشی اینا واقعا دیدم کسی ک بدش می اومد دستش بزنه ب سگه الان سگش حالش بد ...

من نمیخوام وابسته باشم خب 

من همینجوریش هرشب ناراحتی اینو دارم که نکنه عزیزی رو از دست بدم 

واقعا روحیشو ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من به هیچ حیوونی علاقه ندارم؟؟البته از همشون میترسم شاید ب این علت باشه‌ حتی یه جوجه رنگی نمیتونم دستم بگیرم و مادر دوتا بچه ام  

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌
دقیقا همسر منم پارسال یه توله شیتزو آورد که بزرگش کنیم، و من انقدر رفتم تو غم و ناراحتی و اخم که خود ...

وای منم نمیخوام .بابا اصلا از دیروز دلم نمیاد رو مبل بشینم .غذا میخورم نگاه میکنه قشنگ انگار زهر میخورم .نمیتونم واقعا 

منم محکم میگم نه اما خیلی پیله کرده

بگو باور کن جای حیوون تو خونه نیست  اون حیوون اذیت میشه چرا بعضیا درک نمیکنن

تازه براشون لباسم میدوزن تنشون میکنن.حیوون بیچاره واقعا زجر میکشه

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌
من نمیخوام وابسته باشم خب  من همینجوریش هرشب ناراحتی اینو دارم که نکنه عزیزی رو از دست بدم&nbs ...

پس اگ اینجوری سفت و سخت بگو نه باهاش منطقی حرف بزن 

بگو بمونه من وابستش میشم ی چی بشه من خیلی اذیت میشم اینحوری قانعش کنی شاید بهتر باشه تا بحث خونه و کثیفی و اینارا بیاری وسط ک بگه منم اینجا زندگی میکنم 

چرا من به هیچ حیوونی علاقه ندارم؟؟البته از همشون میترسم شاید ب این علت باشه‌ حتی یه جوجه رنگی نمیتون ...

منم علاقه ندارم .دوسشون دارم اما دور ا دور

ازین که تماسی داشته باشم بدم میاد

وای منم نمیخوام .بابا اصلا از دیروز دلم نمیاد رو مبل بشینم .غذا میخورم نگاه میکنه قشنگ انگار زهر میخ ...

خدا بهت صبر بده عزیزم، فقط اصلا کوتاه نیا، اون موقعی که همسرت نیستش، بگو سگ رو هم با خودش ببره، چون تو نمیخوایش و فقط خودش میخوادش، شاید وقتی ببینه تنهاست و چقدر نگهداری سخته کوتاه بیاد

پس اگ اینجوری سفت و سخت بگو نه باهاش منطقی حرف بزن  بگو بمونه من وابستش میشم ی چی بشه من خیلی ...

همه رو گفتم میگه هیچیش نمیشه 

بعد ما خونه نیستیم بیشتر یعنی کلا سگه تنهاس 

واقعا من نمیتونم ببینم تنها باشه .

خدا بهت صبر بده عزیزم، فقط اصلا کوتاه نیا، اون موقعی که همسرت نیستش، بگو سگ رو هم با خودش ببره، چون ...

اوف که چقدر حرصیم😑😑باید قبل ازدواج در مورد پت هم به توافق برسم ادم

اخه تو قفس نیستن همیشه آزادن تربیت شدن واس خودشون پرواز میکنن بیرون هم بریم خودشون منو می‌شناسن یکم ...

اینجوری منطقیه اما سگی قرار ۵ساعت تنها تو اپارتمان بمونه واقعا بی رحمیه

بگو باور کن جای حیوون تو خونه نیست  اون حیوون اذیت میشه چرا بعضیا درک نمیکنن

حالا سگ و گربه جاشون کنار ادماس طبیعت نیس که 

اما کنار من نه😂😂 

من دوس ندارم چیکار کنم بفهمه همسرم😑😑😑

یادم باشه اینو تو خواستگاریم لحاظ کنم قبلا یادم بودها جدیدا اینقدر بحث پیش نیاد یادم میره مخصوصا پر ...

حتما چون خیلی مهمه 😑😑😑 

خیلی 

الان کل خونم از نظرم کثیفه و احساس ارامش ندارم