اینو کسی برام تعریف کرد امروز حقیقتا من بودم راه بازگشتی نبود ولی حالا شمام ببین
یه خانمی چند سال پیش بعد از زایمان متوجه میشه شوهرش خیانت میکنه شوهر اولش انکار میکنه ولی بعدش میگه اره من حق دارم تو گش.ادی این حرفا.زنه زایمان طبیعی داشت.بعد شوهر گستاخ میره با اون زنه اینو ول میکنه به امون خدا حالا بعد چند سال به غلط کردن افتاده مرده که من اشتباه کردم و هیچکی زن خودم نمیشه از این حرفا.الان معلوم شده از اون زنه هم یه بچه دارن .امروز مرده بچه اولش اورده بود شهربازی .انقد من حرص خوردم چرا با خیال راحت بچه رو داده دست این.اگه بچه رو ورداره بره و این نقشش باشه چی؟حالا دلم برای اون زنه نمیسوزه چون باید میفهمید اومده سر زندگی یکی دیگه ممکنه این اتفاق تکرار شه ولی بچش گناه داره
تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
والا من بفهمم همسرم در حد پیامم خیانت کرده با سه تا بچه قطعا طلاق میگیرم ، خدا گفته زنا کار باید با زنا کار ازدواج کنه مگه من خیانت میکنم که خائن رو بپذیرم
مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
دخترداییم مشابه همین اتفاق براش افتاد شوهرش میگفت برو من عاشق کس دیگه ای شدم. ولی دخترداییم گفت خودمو بچه هامو آواره نمیکنم. تو برو دنبال عاشقیت من تو خونم میمونم بالا سر بچه هام
شوهرش بعد از یه سال و نیم برگشت
وقتی از دخترداییم پرسیدم چرا طلاق نگرفتی؟ گفت شوهر من نه اولین مرده که عاشق زن دیگه میشه نه آخریش. مردا تبشون که بخوابه برمیگردن پیش زن و بچشون
چجوری ثابت میشه؟اون زن و بچه چی چجوری باهاش کنار میای
شاید بخاطر بچه خودش حاضر شده اینکارو بکنه
من فکر نکنم خودم راضی بشم
چون رلم همینجوری بود با صد نفر بود آخرش خودش بهم گفت که با چند نفر بوده
هیچوقت راضی نشدم که باهاش باشم
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔