2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چون بد فهمیدید عزیزم

اینکه متفاوت باشین بد نیس و مشاور نمیگه جدا شید بلکه هر دو نبرو اگاه میکنه چطوری با تفاوتا کنار بیاید باهم بسازید

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

کاش همونجوری ک مشاوره قبل طلاق اجباریه 

قبل ازدواج اجباری بود 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

مشاوره قبل ازدواج ده جلسه داره و معمولا آزمونmmpi,نئو،تست نیاز سنجی گلاسر میگیرن ولی مشاور نمیگه شما به درد هم میخورید یا نه.

درستش اینه ویژگی های شخصیتی هر دو طرفو بگن دیگه آخر سر زوجین خودشون انتخاب میکنند بمونند یا نه

من اینترنتی مشاوره ازدواج رفتم‌و همه جور عالی بود و همه چیو بهم گفت 

اونا نمیگن ازدواج کن یا نه فقط میگه چقدر بهم‌نزدیکی و بهمون گفت نهایت خودت تصمیم میگیری

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
مشاوره قبل ازدواج ده جلسه داره و معمولا آزمونmmpi,نئو،تست نیاز سنجی گلاسر میگیرن ولی مشاور نمیگه شما ...

ده جلسه؟ اوه چه خبره 

من رفتم ۵ جلسه عالی بود

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌