2777
2789

تایپک قبلیموبخون بعد اینوبخون

خانما الان که رفتم توالت متوجه لخته خونی یاهمون ترشح خونی شدم داخل ادرارم هم مقداری لخته های خونی بود به نظرتون طبیعیه یا برم بیمارستان؟

اینم بگم که دردندارم فقط کمی زیردلم دردمیکنه که اونم بخاطرمعاینس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون معاینه لگنه دیگه؟

معاینه لگن برای اینکه بدونن فرم لگن مناسبه برای طبیعی یا نه 

ولی دهانه رحم فرق داره معاینه ش عمقی تره دردناکه 

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
معاینه لگن برای اینکه بدونن فرم لگن مناسبه برای طبیعی یا نه  ولی دهانه رحم فرق داره معاینه ش ع ...

این جوری معاینه کرد که فهمید دهانه رحمم یه سانت بازه وخیلی هم معاینش دردناک بود

لگن روهم انگارمعاینه کرد چون گفت مناسبه برای طبیعی

من ۲ روز بعد از معاینه لکه های صورتی دیدم و بعد درد شروع شد و زایمان  منظورم معاینه تحریک دهان ...

من از دیروز مخات قرمزیاقهوه ای دارم اما دردندارم ممکنه دیرترزایمان کنم مثلاحدودهمون چهارپنج روز دیگه

این جوری معاینه کرد که فهمید دهانه رحمم یه سانت بازه وخیلی هم معاینش دردناک بود لگن روهم انگارمعاین ...

اها هردو معاینه رو کرده 

من از دیروز مخات قرمزیاقهوه ای دارم اما دردندارم ممکنه دیرترزایمان کنم مثلاحدودهمون چهارپنج روز دیگه

الان تو چه وضعی؟ 

من برای اینکه ختم بشه به زایمان پیاده روی کردم گلاب زدم به پد گذاشتم واژنم 

ممکنه چند روز بعد معاینه زایمان کنی 

الان تو چه وضعی؟  من برای اینکه ختم بشه به زایمان پیاده روی کردم گلاب زدم به پد گذاشتم واژنم&n ...

من الان فقط شکمم به حدی پایینه که میشینیم میاد وسط پام دردهم ندارم فقط گاهی انقباظ خیلی کم 

دفع مخاط هم دارم کم وبیش

چیکارکنم که فردایاپس فردابرم بیمارستان دیگه؟