2777
2789

قند داشتیم 101 یک ساعت بعداز خوردن شربت گلوکز 244 شده دوساعت بعدم 217 حالا دکتر برام انسولین نارنجی یا نوروپید داده هر وعده چهار واحد شب هم موقع خواب هشت واحد انسولین لاتتوس میگم این هشت واحد زیاد نیس موقع خواب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باید بازی کنه تا دستت بیاد ۸ واحدو بزن قند ناشتاتو چک کن 

بای روزی ۳ بار قندتو چک کنی 

من از هفته ۷ انسولین زدم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین باید بازی کنه تا دستت بیاد ۸ واحدو بزن قند ناشتاتو چک کن  بای روزی ۳ بار قندتو چک کنی&nbs ...

چند واحد میزنی اخه من وقتی انسولین میزنم دوساعت بعد شام قندم میشه 103 میترسم اون انسولین موقع شب رو بزنم 

چند واحد میزنی اخه من وقتی انسولین میزنم دوساعت بعد شام قندم میشه 103 میترسم اون انسولین موقع شب رو ...

گلم من الان کوچولوم نزدیک سه سالشه

ده واحد میزدم ولی میشد کمتر یا بیشترش کنم

کم کم دستت میاد 

تا امتحان نکنی و قند ناشتاتو چک نکنی متوجه دوز درست نمیشی

بنطر دکترتو عوض کن من قند داشتم بهم انسولین نداد گفت خیلیا بعد بارداری قند ثابت میمونه با تغذیه آورد ...

با رژیم نیومد پایین انسولین داد حالا برا شام دو واحد زدم چهار واحد خیلی میاره پایین 

خدا حفظش کنه کوچولو تو، میگم یعنی میتونم کمش کنم 

بله میتونی ی واحد ی واحد کم یا زیاد کنی تا به مقدار درستش برسی من قبل صبحانه قبل ناهار ده واحد قبل شام ۸ واحد قبل خواب ده واحد 

ناشتای من هفته ۷ ۱۴۵ بود

۴ روزم بستری شدم سرش

بله میتونی ی واحد ی واحد کم یا زیاد کنی تا به مقدار درستش برسی من قبل صبحانه قبل ناهار ده واحد قبل ش ...

اره براتو زیاد بود برا من خیلی زیاد نیس ولی واحدای انسولینم زیاده که کمش میکنم