2777
2789
عنوان

ترمیم دندون چقد زمان میبره؟

357 بازدید | 14 پست

سه تا ترمیمی دارم چقد زمان میبره بنظرتون؟

بعد من استرسیم به شدت تنها میتونم برم؟🥲

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

عزیزم اگه استرس و ترس از دندانپزشک داری حتما با همراه برو، که خدایی ناکرده از ترس فشارت نیفته، وگرنه درحالت عادی تنهایی میشه رفت

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه استرس و ترس از دندانپزشک داری حتما با همراه برو، که خدایی ناکرده از ترس فشارت نیفته

یه دوبار رفتم تنها نبودم..

فردا ساعتش ۱۲ظهره کسی نمیتونه بام بیاد

چقد زمان میبره بنظرتون؟

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

اگه رو کش نیاز نباشه ۳ روز

نه منظورم اینه هر جلسه ای چقد وقت میبره بدون روکش

نه منظورم اینه هر جلسه ای چقد وقت میبره بدون روکش

فوقش ۱ساعت

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
یه دوبار رفتم تنها نبودم.. فردا ساعتش ۱۲ظهره کسی نمیتونه بام بیاد چقد زمان میبره بنظرتون؟

۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
یه دوبار رفتم تنها نبودم.. فردا ساعتش ۱۲ظهره کسی نمیتونه بام بیاد چقد زمان میبره بنظرتون؟

اگه فقط سطحی هست .۳ تاش با هم یکساعت .من خودمم سه تا ترمیم سطحی داشتم .کلا یکساعت زمان برد