2777
2789

ولی مثلا دکتر داشت مینوشت گفتم برام ان تی و غربالگری و بنویس 

بعد این سری ک رفتم انومالی نوشت نگفتم غربالگری بنویس 

چون سر ان تی انجام ندادم میخام اینو انجام بدم حالا ننوشته بنظرتون برم بگم بنویسع؟ چی کنم انومالی نوشته باشه ازمایشگاه همون قبول نمیکنه باید جدا اسم ازمایشو بنویسه؟

متوجه نشدم

ان تی ک رفتم ی ازمایشی ام میدن میگن غربالگری من انجام ندادم اونو 

میگن انومالی ام داره غربالگری رو میگم بنظرتون اونو انجام بدم؟ 

بعد دکتر باید جدا تو نسخه بنویسه ازمایشو ؟ یا همون سونوی انومالی ک نوشته ازمایششم محسوب میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی ک رفتم ی ازمایشی ام میدن میگن غربالگری من انجام ندادم اونو  میگن انومالی ام داره غربالگر ...

عزیزم منم نرفتم ازمایشاتشو اره دکترجداگونه مینویسه سونوجدا ازمایش جدا دکترم گفت اگرتوی سونومشکل جدی دیده شد حتماواجبه ک ازمایشم بری ولی سونوخداروشکرنرمال بودازمایشارونرفتم بعدمگ برای بیمارستان گیرندن ک چرانرفتی 

عزیزم منم نرفتم ازمایشاتشو اره دکترجداگونه مینویسه سونوجدا ازمایش جدا دکترم گفت اگرتوی سونومشکل جدی ...

خداروشکر ایشالله نینی سالم بغل کنی نه بابا مال قبل بود الان حتی اجازه ندارن بنویسن ب درخواست خود مریض مینویسن دکترا گیر نمیدن ولی والا اینقد ادم ترسوندن ادم میمونه چیکار کنه دیگه