2777
2789
عنوان

چجوری گوشیشو چک کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 38 پست
ااز همون اول اثر نداشت یا الان بدنت مقاوم شده؟

درسته خوابت رو سنگین میکنه اما نه در حدی که کسی انگشتت رو تکون بده و نفهمی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیدار شد؟ چیکار کرد؟

بیدارشد داد و بی داد تلویزیون زد شکوند کتک کاری بنظرم اصن دنبال این قضیه رو نگیر من تجربشو داشتم خودت بیشتر بهم می‌ریزی بی خبری خوش خبری 😊

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

چیزی دیدی ازش : /discussion/topic/11355758/%da%86%d8%ac%d9%88%d8%b1%db%8c-%da%af%d9%88%d8%b4%db%8c%d8%b4%d9%88-%da%86%da%a9-%da%a9%d9%86%d9%85?postId=296591629

ااره خیلی زیاد. الان یک سال و نیمه گوشیشو چک نکردم مطمئنم خیلی چیزا هست که میحام چک کنم و بعدش رابطه رو تعطیل کنم دیگه اعصابم نمیکشه 

درسته خوابت رو سنگین میکنه اما نه در حدی که کسی انگشتت رو تکون بده و نفهمی 

والا شوهر من که از سر کار میاد انقد خستست اگر توی سرو صدا بخوابه دیک با صدا و تکون دادن بیدار نمیشه مثلا جلو تلوزیون بخوابه دیگ سرو صدایی بیدارش نمیکنه

چی دیدی

ظاهرا كه خودش هر چي بوده پاك كرده بود

ولي ديشب كه گوشيشو خاموش كرده بود 

يه دختره بهش چندتا پيام داده بود

اين صبح گوشيشو روشن كرد

رفت مسواك بزنه من دووييدم چك كردم 

هيچ توضيحي ام نداد 

انقدر با مشت كوبيدم بهش 

اخرش منو هل داد گفت ديرم شده 

گفتم يعني من واجب نيستم كه نميموني توضيح بدي

گفت توضيحي ندارم 

گفتم اگه من بودم چيكارم ميكردي 

گفت سرتو ميبريدم

تا الان زار ميزدم 

حتي يه پيامم نداد بهم 

ميخوام برم برا طلاق هيچ جوره نميتونم كنار بيام 

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  
صبح منم چك كردم زندگيم نابود شد

اخی عزیزم منم خیانت دیدم بارها و بارها

الان دیگه هیچ حسی ندارم بهش

پررو پررو از منم رابطه میخاد منم حس روسپی بودم بهم دست میده نمیخام بهم دست بزنه میخام دعوا راه بندازم و بعد شرط بذارم که باهاش نباشم

ظاهرا كه خودش هر چي بوده پاك كرده بود ولي ديشب كه گوشيشو خاموش كرده بود  يه دختره بهش چندتا پ ...

رابطه ای که خیانت توش بیاد دیگه درست نمیشه. هیچوقت نمیتونی دوسش داشته باشی مثل قبل

از برخورد شوهرتم معلومه میخاد ادامه بده

شوهرمن اولش که فهمیدم گریه کرد گفت دوسم داره ولی ادامه داد بازم تامدتها وقتی به روش میاوردم شرمنده و ناراحت میشد از ناراحتی من اما اخرین بار گفت وضعیت همینه تا همیشه ولی من با هرکی باشم تو رو بیشتر دوس دارم!!

رمز گوشیشم عوض کرد و من دیگه نتونستم چک کنم

جوری ازش سرد شدم از اون روز که خودشم تعجب کرده