2777
2789

بعضی اهنگا رو که میذارم پشتش مریض میشم. چهار سال پیش یه مستند خارجی دیدم که میگفت بعضی اهنگا رو یجوری میسازن که روی ناخودااگاه مخاطب اثر روانی بدی میذاره. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا ولی یکیش اینکه می گفتن بارداری۹ماه و ۹روز و۹ساعت و ۹ دقیقه و ۹ثانیس🤣🤣🤣🤣این مسخره ترین چیزی بود که شنیدم اخهههه الان جنین موقع تولد می گه مثلا وای هنوز۵ثانیه مونده تا به دنیا بیام😑🤣

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
بعضی اهنگا رو که میذارم پشتش مریض میشم. چهار سال پیش یه مستند خارجی دیدم که میگفت بعضی اهنگا رو یجور ...

این خرافات نیست واقعیه 🗿🚶

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 

فقط به چشم که میزنن اعتقاد دارم واقعا انرژی منفی وارد زندگی آدم میشه 

غیر اون به هیچ خرافاتی اعتقاد ندارم 

چرت ترنشم این بود ک تو یخچال خیار گوجه رو کنار هم بزاری زن و شوهر رابطش ن خوب میشه🥴🥴🥴

انقد خندیدم ک کم مونده بود... 😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
بعضی اهنگا رو که میذارم پشتش مریض میشم. چهار سال پیش یه مستند خارجی دیدم که میگفت بعضی اهنگا رو یجور ...

این علمیه

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
این که خرافات نیست

میگم شاید هم اهنگا مشکلی نداره من خرافاتی شدم 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

این خرافات نیست واقعیه 🗿🚶

اون مستنده خارجی بود، شاید اهنگای ما مشکلی نداره خودم خرافاتی شدم 

اون مستنده خارجی بود، شاید اهنگای ما مشکلی نداره خودم خرافاتی شدم  

هراهنگی ی فرکانس داره که منفی یا مثبتن ایرانی و خارجی نداره💔🗿

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
این علمیه

واسه خارج بود ، شاید آهنگای کن اینطوری نباشن. خرافاتی شدم

[QUOTE=296590246]هراهنگی ی فرکانس داره که منفی یا مثبتن ایرانی و خارجی نداره💔🗿[/QUOT]🤷🙍