2777
2789

این کاملا رایگانه

متاسفم براتون

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا عقده این

خوبه تو تاپیکا اسمم گفتم

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔
چی میگی????تبلیغ چی? اومدم خوبی کنم کسایی ک دوس دارن ب وزنی ک دوس دارن برسن  بعد اینجوری....

به الی و بچه های گروهش بگو هر کدوم اینجا تبلیغ کنن قطع دسترسی میشن چون الی هیچ تخصصی نداره فقط میچاپه و از احساسات چاقا سواستفاده میکنه با تبلیغ الکی

تو هم مثل الی کلاهبردار که ورودی میگرفت بدون تخصص اولشم نمیگفت پولیه فقط میکشوند گروهش

برام مهم نیست

هرکی بیاد نیاد چی ب من میرسه

هرکی اومد خودش میفهمه ب حرف امثال شما نباید گوش بده

برا خودت متاسف باش جالبه که الی هم فقط بالای 70 میخواست و لینک پی وی و حرفاش هم دقیقا عین تبلیغ شما

شما اینجور فکرکن😂😂😂😂😂فقط دارم میخندم برااین طرز فکر

البته این روزا انقد توی سایت دروغ هست انتظاری نمیشه داشت

میتونم سفت و سخت ثابت کنم

ولی مهم نیست اصلا

خدا خودش شاهد همه چی هست

برا خودت متاسف باش جالبه که الی هم فقط بالای 70 میخواست و لینک پی وی و حرفاش هم دقیقا عین تبلیغ شما

تاپیک اخر این خانومم ببینین😂😂متوجه میشین از حرصه همش و همه مقابلش ایستادن