2777
2789
مرسی عزیزم ولی خب ناراحت کننده است

به این نتیجه رسیدم آدم تا خودشو دوست نداشته باشه هیچ اتفاقی نمیفته من هم ۴۰ کیلو بودم هم ۹۰ کیلو پس اینو از من بشنو چون آدم هیچوقت کامل نمیشه :) از خودت تعریف کن بدنت گناه داره حرفای بد بشنوه اینهمه در حقت لطف میکنه

خداوقتی توروآفریده ینی دوست داره حالاهرطورکه میخای باشی.مهم اینه ب چشم خوده افریننده خوشگلی وگرنه خلقت نمیکرد.اگ حس میکنی زیادلاغری ب خودت برسبخور یادکتر برو ب وزن ایده عالت برسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشخ وای حالتودرک میکنم بخدا منم قبلااینطوربودم.ولی اصلا مهم نیست لاغرباشی یاچاق فقط ادم خوشبخت باش ...

امروز که رفتم یه جا اصلا اندام همه رو دیدم حالم داغون شد

امروز که رفتم یه جا اصلا اندام همه رو دیدم حالم داغون شد

هرکسی یطوری خوشگله واقعاهم اینطوره.قرارنیست همه مث هم باشن مطمئن باش توخودت یچیزایی داری ک اون ادماندارن.قدرخودتوبدون ک بدنت سالمه سرپایی خیلیاهمین سلامتیم ندارن.خداروشکککررر ک فقط بدنمون سالمه