2777
2789
عنوان

بارداری با اضافه وزن

254 بازدید | 33 پست

من ۳۰ کیلو اضافه وزن داشتم، ۱۰ تاشو کم کردم، ولی فعلا دیگه بدنم نمیکشه، میخوام ثابت بمونم فعلا، چاقی شکمی هم ندارم، پایین‌تنم درشت‌تره، کسی بوده با ۲۰ کیلو اضافه وزن باردار بشه و بارداری خوبی داشته باشه؟ از ماما پرسیدم گفت خطر نداره، ولی خیلی میترسم، ممنون میشم تجربیاتتون رو ب اشتراک بذارید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداری دومم با اضافه وزن باردار شدم بخاطر ویار وحشتناک 

همش از بین رفت 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

به شرطی که بتونی توی بارداری جلوی خودت رو بگیری ‌زیاده روی و مصرف غذاهای با ارزش غذایی پایین نداشته باشی اوکیه

خواهر من با اضافه وزن باردار شد ولی چون دیابت بارداری گرفت شدیدا مراعات میکرد و‌فقط هفت کیلو اضافه کرد بچش هم ماشااله درشت بود چون ژن چاقی رو‌داشت

بعد زایمان هم خیلی کم کرد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

خطر که نمیدونم داره یا نه ولی من سر دخترم بدون اضافه وزن باردارشدم خیلی راحتتر بودم تا الان که با۱۵کیلو اضافه وزن باردارشدم الان ماه چهارمم یعنی واقعا تمام حرکاتم کند و سخت شده

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
من بارداری دومم با اضافه وزن باردار شدم بخاطر ویار وحشتناک  همش از بین رفت

جدی؟ میشه بپرسم چندکیلو بودی چقد اضافه وزن داشتی؟ اینم خیلی شنیدم، یکی از دوستام با اضافه وزن باردار شد، دوران شیردهی نصف شد قشنگ

قدم ۱۶۰ وزنم ۸۰، مشاورم گفت ده تا دیگه کم کنی عالیه، ولی چندوقته دیگه اراده‌شو ندارم، خیلی عصبی میشم ...

خوب به خورده زیاد داری، الان بیست کیلو اضافه داری، فکر کن باردار بشی تا ۹۰ هم بری، خیلی اذیت میشی. البته امکان بارداری هم در اضافه وزن کم میشه، هرچقدر لاغرتر زودتر باردار میشیج