2777
2789
عنوان

کسی بوده خانواده همسرش با ازدواجشان موافق نبودند ولی بعد پذیرفتنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 24 پست

من هر کاری کردن و‌هر حرفی زدن جواب ندادم ولی مظلوم نمایی هم نکردم،هیچوقت قهر نکردم و احترام گذاشتم تو جمع ولی خودشیرینی نکردم و آویزون نبودم.

دورادور هم میگفتم دعوایی نیستم و غصه حرف دیگران رو نمی خورم و برام اهمیت نداره که بدونن تلاش بیهوده میکنن

پشت سرشون غیبت نکردم

روز به روز بیشتر پیشرفت کردم و موقعیت اجتماعیم رو بالا بردم ،حالا اونا آرزو دارن جواب سلامشون رو بدم که البته همچنان همون آدم با احترام سابقم و بدرفتار نمی کنم

طوری که الان به خاطر رفتار و حرفهای سابقشون عذاب وجدان دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر کاری کردن و‌هر حرفی زدن جواب ندادم ولی مظلوم نمایی هم نکردم،هیچوقت قهر نکردم و احترام گذاشتم ت ...

منم دارم روی خودم کار میکنم 

به خودم زیاد میرسم. درسم دارم میخونم اونا همشون تحصیلات خوب دارن منم باید مثلشون شم

میترسم شوهرم مجبور کنن طلاقم بده خیلی میترسم 

سیاست زنانه زیاد بلد نیستم مامانم ساده بود و کل خانواده ام ضعیف بودن چیزی یادم ندادن

نقاط مثبتم ظاهرمه، درس خوانی، صبوریمه

میترسم نتونم شوهرمو نگه دارم زندگی خیلی خوبی ندارم ولی نمیخوام طلاق بگیرم هنوز همسرمو دوست دارم

مشکل ما اینه که خانواده اش خیلی اونو دوست دارن یه طورایی تو فامیلشون نمونه است  و من رو اصلا نم ...

💔😐

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
یکی از تاپیکاتو خوندم باز خوبه تو رو زود پذیرفتن نصف راه رو تو رفتی نصف اونا من چند بار با همسرم خ ...

واااای منم الان خوندم تاپیکاتو چرا موندی دختر وقتی نه خودش تورو میخواد نه خانوادش

واااای منم الان خوندم تاپیکاتو چرا موندی دختر وقتی نه خودش تورو میخواد نه خانوادش

خودش منو میخواد تا الان یه بارم طلاق نگفته. مقاومت‌های همسرم وگرنه تا الان خانواده اش صدبار طلاقم میدادن. ولی رفتار همسر اصلا باهام خوب نیست نمیدونم بخاطر تفاوت سنی مونه تفاوت طبقاتی مونه. بخاطر گر کردن خانوادشه

مدام باهام دعوا میکنه و میزنه ولی بعدش یه هدیه میخره، شام میبرم بیرون از دلم در بیاره

سلام گلم  تاپیکای قبلتو خوندم به نظرم بیشتر از خانواده ی همسرت مشکل خود همسرته 

اخه میگی سریع عصبانی میشه و کتک میزنه اول سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی نذار شوهرت بفهمه از این که ممکنه طلاقت بده میترسی 

بعدم سعی کن بهش ابراز علاقه کنی 

یا تشکر کنی بابت زحمتاش 

لباسای قشنگ بپوش 

و یه جور جلوش وانمود کن که خانوادشو دوست داری 

ببین به شوهرت نگو خانوادت فکر میکنن که من از اونا کمترم چون کم کم فکر میکنه  که اره کمتری خیلی اعتماد به نفس داشته باش 

بهش بگو من سنی ندارم جای پیشرفت دارم 

اگه تو کمکم کنی دانشگاه رشته ی خوب قبول میشم و ..‌

بعدم وقتی تو جمعشون دوست ندارن باشی خوب زیاد نرو چه کاریه که ضایع بشی 

فقط فقط شوهرتو دریاب بزار شوهرت باور کنه خیلی دوسش داری 

سلام گلم  تاپیکای قبلتو خوندم به نظرم بیشتر از خانواده ی همسرت مشکل خود همسرته  اخه میگی ...

آره مشکل همسرم که میتونه خانه مون رو جدا کنه ولی نمیکنه، گذاشته من هر روز عذاب بکشم

دارم این کارها رو میکنم هر روز خونه تمیزه خودم تمیز و آرایش کرده و معطرم. درسمم دارم میخونم بعد کنکور قصد دارم کلاس رانندگی، موسیقی برم تا هم وقتم پر شه کمتر فک کنم هم شاید اونا پذیرفتنم

خودش منو میخواد تا الان یه بارم طلاق نگفته. مقاومت‌های همسرم وگرنه تا الان خانواده اش صدبار طلاقم می ...

وقتی باهات مدام بدرفتاره ینی نمی خوادت بعد اون گل خریدناش ببخشید واسه یه چیز دیگس چون خودتم یه جا دیگه گفتی ببخشید که انقد رک گفتم