2777
2789
عنوان

در حسرت دیدار تو آواره ترینم😔

546 بازدید | 16 پست

هنوز وقتی بهت فکر میکنم صدای تپش های قلبم رو میشنوم که چجوری دوست داره از قفس سینه ام بیرون بزنه !

هنوز وقتی چشمامو میبندم عطر نفسات میپیچه توی تمام وجودم…

هنوز با فکر کردن به تو عاشق ترین زن روی زمین میشم بی اینکه یادم بیاد آخرین بار وقتی دیدمت چشماتو برای همیشه بسته بودی!

بیست سال از اون روز نفرین شده میگذره و من هنوز دستام تو دستای توعه و بعد از تو هرگز قلبم اونجوری که برای تو میتپید برای کسی به تپش نیفتاد،

من بعد از تو مردم و روحم رو با دستای خودم به خاک سپردم 

امید که روزی دوباره ببینمت و خاک چنان محکم در آغوشم بکشه که به آغوش تو پیوند بخورم…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشقم بود، عمرم بود، همه زندگیم بود،  خدا نخواست و ازم گرفتتش ، متوجه نشدی عزیزم نوشتم که از دن ...

خدا رحمتش کنه خودت چن سالته 

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔

روحش شاد عزیزم....

بعضی یادها از یاد نرفتنی ان  

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
ازدواج کردی 

پنج سال بعد از اون اتفاق بخاطر پدر و مادر دلشکسته ام ازدواج کردم ولی متاسفانه همسرم نتونست حتی ذره ای وجودم رو به عشق گرم کنه، برعکس زندگی عاشقانه ی قبلیم اینبار با مردی ازدواج کردم خونسرد و بی عاطفه! الانم دو ساله جدا زندگی میکنم با پسرم که همه امیدمه

زنده باشی گلم❤️  گاهی انقدر دلم مچاله میشه که حس میکنم نفسم بالا نمیاد😭

میدونه عزیزم 

درک میکنم...

عشق چیز کمی نیست....

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا