2777
2789

عزیزان من ۳۱ خرداد تولدمه ۵ تیر هم وقت پری هستش میخام روز تولدم ببینم اگ بی بی بزنم معلوم میشه ۳۱ خرداد میشه ۱۴ روز ک هم آ یو آی کردم همم امپول زدم

روز ۱۴ پری رفتم آ یو آی فرداش یعنی روز ۱۵ پری خیلی دور نافم و زیرش درد میکرد نمیتونستم حتی راه برم نمیدونم شاید از تخمدان چپم آزاد شده بود چهار تا هم فولی ب اندازه ۲۴‌.۲۰‌.۲۰.۱۹ داشتم میگیره خوبه اندازش الان سه روزم نمیدونم لگنمه یا چی وسط کمرم درد میکنه بعضی موقع ها زیاد میشه دردش هر از گاهی هم زیر شکمم از علائم بارداری میتونه باشه .؟کی بی بی بطنم معلوم میشه شما چند روز مونده بود ب موعودتون فهمیدین...مارک بی بی روژان خریدم چطوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر شما علائمتون چی بود طبیعی باردار بودین یا با قرصی آمپولی بعد ۱۴ روز بی بی زرین؟

علائم نداشتم فقط یکم دل درد داشتم تو قسمت رحم ، ی دل‌درد خاصی بود شاید باورت نشه این دل درد پنج روز بعد اقدام هی می‌گرفت ول میکرد ک من همونموقع شک کردم ک این ماه احتمالا گرفته 

طبیعی باردار شدم بعد سه ماه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️