2777
2789

من شاغلم و مجرد ۳۲ سالمه.خلاصه بگم در آمدم بالاست و ازون ور جدا حقوق پدرم ک داره میشه دو سال که فوت شده.کامل میاد برای من که اونم بالاست.ولی ازدواج نکردم کیس خوب در حد خودم ک باید بالاترم باشه کمی ، قسمت نشده یا بوده اخلاق ندار بوده.حالا همش مشغول کارم.کارو کار کارو کار شده سرگرمیم.و باشگاهو ی سری دیگه سرگرمی.حالا سر این قضیه که زندگی احساسی ندارم و تنهام نارضایتی دارم میرم پیش دکتر روانشناس.وقتی زندگی مو بهش گفتم.گفت خوش بحالت کاش جای تو بودم.خودش ۴۵ سالشه.قبلی ام ک میرفتم گفت افرین موفقی خوش بحالت.حالا این روانشناسه بهم گفته هفته ای ی بار بیا پیشم.ازون طرفم میگه خودتو نندازی توی زندگی اشتباه و ازدواج اشتباه.صبر کن.حالا موندم برم باز پیشش یا نه؟ چطوری اعتماد کنم بهش وقتی ب من میگه کاش جای تو بودم؟؟؟شما باشید میرید پیشش؟؟

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناستوعوض کن و توو این سرابط با روانسناس مرد بگیر,, دقیقا همین انفاق وایه من افتاد اوایل ازدواجم مشکل داشتیم رفتم پیش روانسناس ببا وجود اینکه میدونست ازدواج‌کردم اخر تایم گفت شماره شخصیمو‌بگیر کار داشتی زنگ بزن 😑 فقط مراقب باش از تنهایی تصمیم اشتباه نگیری به کسیم نگو وضعیت مالیت خوبه نزار کسی ترو بخاطر پولو شرایطط بخاد

اون هدفش امید دادن بهت بوده تا بدونی شرایطی که داری بد نیستش

اگه گفت صبر کن چون تو احساس تنهایی میکنی لابد خواسته اول از این حس و افکار منفی در بیای بعد ازدواج کنی چون وقتی با این هدف ازدواج کنی از نظر عاطفی وابسته میشی و آسیب میبینی

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯