2777
2789
عنوان

صورت گیری دعوتم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همون بله برونه  الان دیگه ملت همه بند میزنن از قبل

آهان ببخشید گلم من کامنت هارو نخوندم 

لباس خیلی قرتی نپوش یه چیز شیک و ساده 

برای عقد ولی قرتی تیپ بزن 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

[QUOTE=29654808ق7]شمالی ای؟[/QUOTE] من شمالی ام اولین باره این کلمه رو شنیدم اینجاها از این رسما ...

چرا گیلان میگن،صورتگیری

همان حلقه نشان نامزدی و نوشتن مهروجشن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

نوشتن مقدار مهریه و شیربها و سرویس طلا و خرید عروسی همون بله برون  

دیدم بعد کلی سوال.ولی وقتی کسی تاپیک میزنه اولش یه خط در مورد اون‌کلمه یا رسم  میگه که هی نپرسن چیه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

تو ‌کفم ببنم  این همه رسن مای عجیب و عهد بوقی  از کدوم شهرو روستاها هستن!  جالب هی ...

یکم بقیه نظرامو بخونی بد نیست .. میگم بله برونه رسمه گیلانه همون جلسه اخر خواستگاری که توش مهریه تعیین میکنن و تاریخ عقد رو مشخص میکنن

چرا گیلان میگن،صورتگیری همان حلقه نشان نامزدی و نوشتن مهروجشن

اره

استارترم گفته گیلانیه

من فکر کردم گلستانیه و این رسما مال اونجاهاست

من مازندرانم،اولین بار بود این کلمه رو شنیدم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم