2777
2789
عنوان

با همچین کسی بمونم؟؟

145 بازدید | 8 پست

مشکل اینجاست ک ایشون یه دخترعمه داره ک دقیقا همسن خودشه

ی بار ازش پرسیدم رازی ک هیچکس ازش خبر نداره؟ گفت ک ی شب اون و دخترعمش پیش هم خوابیدن!

امروز میگفت ک ۲۰ تومن پول عمل دماغ دخترعممو دادم چون خیلی دوسش دارم، دیشب میگفت دخترعممو دیدی چقدر خوشگله؟؟

بارها بدترین دعواها رو باهاش کردم و یک بار همه چیو تموم کردم،اما با اصرار و التماس و تماس و پیام دادن با اکانت های مختلف منو برگردوند ، ایشون ادعا داره که خیلی منو دوست داره 

این پسره میتونه از لحاظ مالی تا ۲،۳ سال آینده خیلی پیشرفت کنه‌،

این پسره ب چشم خواهر ب دخترعمش نگاه میکنه؟؟یا چیز دیگه ای؟؟ ارزش‌موندن داره همچین کسی؟؟

راهمون ۴ ساعت از هم دوره

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره کات کنی، اگه دوستت داشت اینکارا رو نمی‌کرد اینا خیانت حساب میشه

قبل از من اینکاررو کرده،ولی امروز میگفت خیلی دوسش دارم و ما همسن هستیم و....

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀