2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چکار کنم حامله بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 42 پست
این ماه با استفاده از کیت تخمک گذاری، روز تخمک گذاریت و پیدا کن. مثبت که شد یک روز در میان اقدام کن ...

از کیت تخمک گذاری چجوری استفاده میکنن چند باید استفاده کنم تا چند وقت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید بی ادبی نشه هااا ولی شوهرم فک میکنم اصن نیازی به تقویت نداشته باشه چون همینجوریشم. ...

هیچ ربطی ندارد...واقعا میگم...من شوهرم تو روابط بسیار گرمه، طوریکه بعضی وقتها از دستش گریه میکنم بخدا، بعضی وقت ها میگم حتما من سردم...ولی آز اسپرم داد اون موقع و آزمایش بسیار ضعیفی بود، طوریکه دکترها جوابمون کردن و گفتن احتمال بارداری صفر هست

از کیت تخمک گذاری چجوری استفاده میکنن چند باید استفاده کنم تا چند وقت 

از داروخانه بگیر، روش نحوه استفاده رو زده، دو بسته بگیر. از روز دهم پریودی روزی دوبار یزن، من ده صبح و ده شب میزدم، وقتی مثبت شد اقدام کن

هیچ ربطی ندارد...واقعا میگم...من شوهرم تو روابط بسیار گرمه، طوریکه بعضی وقتها از دستش گریه میکنم بخد ...

واقعا من نمیدونستم الان اون قرصی که گفتی منو شوهرم هردوبخوریم روزی چند تا 

از داروخانه بگیر، روش نحوه استفاده رو زده، دو بسته بگیر. از روز دهم پریودی روزی دوبار یزن، من ده صبح ...

یعنی همون لحظه که زدم بعدش اقدام کنم

ببخشید اینقد سوال میپرسم چون تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چجوریه