2777
2789
عنوان

بدنسازی

150 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها 

من بدنسازی میرم تازه امروز یک جلسه هست رفتم ولی خب لاغر هستم فورم بدنم هم اوکی هست فقط می‌خوام بعضی از جاها بدنمو پر کنم و شکممو تخت کنم ولی خب خانوادم و دیگران میگن اگه تو بری بدن‌سازی کلا لاغر لاغر میشی و خیلی زشت میشه اندامت و صورتت هم لاغر میشه

این درست هستش؟که لاغر باشم بازم برم بدنسازی و اندامم بد بشع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی  نداره شما باید عضله سازی کنی بدنت سفت بشه به مربیت بگو برنامه بهت بده و بستگی داره به رژیم غذاییت 

صبح میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش:)       TYPE:INTP

اگه غذات مث الان باشه بله لاغر میشی .... 

ی کم جا داری واسه لاغر شدن چون چربی شکمت باید آب بشه 

شکمت تخت شد  سعی کن پروتیین خوردنت زیاد بشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اگه غذات مث الان باشه بله لاغر میشی ....   ی کم جا داری واسه لاغر شدن چون چربی ش ...

میخوام شکممو تخت کنم ی نفر میگه اگه اینکار کنی صورتت لاغر میشه کلا میترسم اندامم و صورتم زشت بشع

نه ربطی  نداره شما باید عضله سازی کنی بدنت سفت بشه به مربیت بگو برنامه بهت بده و بستگی داره به ...

گفتش سه شنبه برنامه رو میدم گفتم می‌خوام کمرمو باریک مانند کنم شکممو تخت کنم گفت نگران نباش به آرزوت میرسی

نه اصلا😐شما باید بری پیش مربی بگی میخوام حجمی کار کنم

گفتش سه شنبه بهت برنامه رو میدم حتما خودش می‌دونه باید چیکار کنیم 

هم بدن‌سازی با دستگاه کار میکنیم هم اروبیک کار میکنیم 

میخوام شکممو تخت کنم ی نفر میگه اگه اینکار کنی صورتت لاغر میشه کلا میترسم اندامم و صورتم زشت بشع

فعلا هیچ ورزش و رژیم هوشمندی اختراع نشده ک چربی  شکمی ببره ولی بقیه اندام ها  تغییر نکنه . 

ولی  همراه ورزش لاغری صورت هم   زشتی همراهش نیس .. ی کم لاغر تر میشه و ظریفتر

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

فعلا هیچ ورزش و رژیم هوشمندی اختراع نشده ک چربی  شکمی ببره ولی بقیه اندام ها  تغییر نکنه . ...

آخه گفتن شبیه اسکلت میشی ترسیدم

من الان ۴۷کیلو هستم از این لاغر تر بشم نمی‌دونم بد بشه یا ن ولی یکم چربی دارم