2777
2789

موهام تا کمرمه و شایدم بلندتر و غسل کردن برام خیلی سخته

شنیدم سشوار ضرر داره اشعه اش..تابستونا که میزارم خود به خود خشک بشع و نصف روز طول میکشه

زمستونا هم که سشوار میکشم بازم موهام نم داره کامل خشک نمیشه و حمام رفتن معضله 

همیشه طرف صبح میرم حموم تا شب موقع خواب کاملا خشک بشه و گرنه نمیتونم بخوابم...

شماها که متاهلین نماز میخونین موهاتون کوتاه میکنین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بلند و پر بود موهام،هرچند با بالاتر رفتن سن و زایمان کم پشت شد کوتاه هم کردم یکی از دلایل کوتاه کردن موهام همین غسل بود تو زمستان واقعا خشک نمیشد گاهی باید صبح زود سریع میرفتم سرکار وقت سشوار نبود 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خیلی بلند و پر بود موهام،هرچند با بالاتر رفتن سن و زایمان کم پشت شد کوتاه هم کردم یکی از دلایل کوتاه ...

موهای منم تو زمستون سشوار هم جوابگوش نیس 

ولی حیفم میاد کوتاه کنم

من تو دانشگاه استادمون یه فیلم گذاشتن خارجی بود اثر رابطه روی بچه ،صدای رابطه و تو بچگی میشنید و خودارضایی می‌کرد و  درآخر بچه بزه کار شده بود تو دین خودمونم خیلی تاکید دارن که جایی که بچه هست انجام نشه و حتی نفس کشیدن با جنابت اثر خیلی بدی هم روی خودمون هم بچه داره

من موهام بلنده هر روز دوش میگیرم حمام میکنم. 

موهامم نیم ساعت زیر کلاهه بعدم هوای ازاد خشک میشه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶