2777
2789
عنوان

وارد هفته نهم بارداریم شدم ولی ....

145 بازدید | 7 پست

بارداریم حتی با آزمایش مشخص نشد ،بعدش یه سری درد داشتم تو نافم گفتن باید نافتو درست کنی چون آزمایش داده بودم مطمعن بودم باردار نیستم حتی ده تا تست بارداری دادم فکر میکردم مشکلی پیدا کرده رحمم که پریود نمیشم نگو باردار بودم هزارتا کار انجام دادم از همه بدتر نافمو رفتم درست کردم .با سنو فهمیدم باردارم ،علائم بارداری یهو تموم شد مثل حالت تهوع،اشتها نداشتن واکنش به بو غذاها اینا برام سنو اورژانسی نوشتن دادم بچم سالم بود مشکلی نداشت ولی همش استرس دارم میگم کاش مشکلی نداشته باشه ۲۳روز دیگه باید برم برای سلامت جنین ،شماهم استرس داشتید تو بارداری برا بچتون که سالمه خوبه اینا همش میترسم میگم نکنه خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد !و اینکه بچه ها تو سلامت جنین جفتشو کامل نشون میده که سالم خوبه؟ممکنه نافت مشکل داشته باشه ولی بچه رشد کنه ؟همچین چیزی میشه واقعیتش توش موندم.

اسی نگران نباش استرس بیخودیم وارد نکن به خودت.سالم وسلامته نگران نباش عزیزم وقتی خدا بده دیگه نگرانی نداره

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل بادددریم با استرس زیاد گذشت الان پشیمونم مثل جی..تا میتونی از این دوران لذت ببر نن نی نین یک ماهش ...

همه میگن لگد زدناش شیرینه ولی چون شکم اولمه هیچ تصوری ازش ندارم ❤️خیلی مشتاق اون روزه 

همه میگن لگد زدناش شیرینه ولی چون شکم اولمه هیچ تصوری ازش ندارم ❤️خیلی مشتاق اون روزه 

منم مثل شما اولین بچمه تازه یک ماهشه تا هفته ۲۸ لگداشو حس نکردم کم کم حس کردم تا هفته ۳۴ ک باز لگداش کم شد و فقط میچرخید

خیلیییی از این دوران استفاده کن نی نی بدنیا بیاد وقت کم داری....