2777
2789

به نظرتون برم لیزر یا نه ؟ 

بگم که تو سرمم غده چربی دارم واسه همینم حدسم‌اینه که تو پامم چربی هست و دکتر نرفتم و از اینجا فهمیدم که یه مدت درد میکرد پام دست زدم دیدم اندازه یک گردو تو خود پام هست وقتی میشینم 

حالا نوبت لیزر پا دارم شانس برم به نظرتون یا خطرناکه ؟ 

یا بگم اون قسمتو لیزر نکن 

سلام عزیزم من یه سوال دارم ازتون شوهرم دادخواست طلاق داده منم مهریه اسم دو تا چیز بود فیش حج تمتع و ۳۰۰ تا سکه.من ۳۰۰ تا سکه رو دوسال پیش از طریق ثبت اجرا گذاشتم و داره یک چهارم حقوقش واریز میشه برام.فیش حج رو اجرا نذاشتم.الان که جلسه تشکیل میشه قاضی برای فیش حج که نمیتونه بگه برو اونم از ثبت بگیر؟فکر میکنه رای بده که فیش رو نقدی بده درسته؟یعنی میتونم بگم من فیشو میخوام از طریق دادگاه بگیرم؟که قاضی تو رای فیش رو بنویسه.میخوام کار به اعسار برسه که طولانی تر شه اخه نفقه داره بهم تعلق میگیره.

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم من یه سوال دارم ازتون شوهرم دادخواست طلاق داده منم مهریه اسم دو تا چیز بود فیش حج تمتع و ...

دادخواست مطالبه مهریه که میدید 

قاضی نسبت به کل مهریه شما هر انچه که هست حکم میده و شوهرتون محکوم به پرداخت ۳۰۰ سکه و حج تمتع میشه 

و ایشون اول تا اخر اعسار قطعبه یقین میزنه 

چون شما الان صرفا یک چهارم رو میگیرید و باید تعیین تکلیف بشه کلش 

در مورد نحوه پرداخت هم توسط واحد اجرای احکام مبلغ حج رو به روز محاسبه میکنن که اونم شامل اعسارش خواهد شد 

و کلا مهریه به نفقه ربطی نداره که نگران باشید