sheaida مدیر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 19 پست سلام خانما.من هفته ۲۰بارداری هستم.چندبارتوروزلباس زیرم خیس میشه.رودستمال یاپدبرنگ زردکمرنگ.میشه راهنماییم کنید؟ خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏 1402/03/28 | 07:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9850 نه بابا حساس نباش من هفته٢٢هستم از اول بارداريم شورتام زرده و هنوز انگ زردي موند ... ❌️👆 لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
سمیرا۱۳۷۲ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3762 برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطال ... وای ممنونم عشقم فدات بشممهربونم 😘😍😍😍 کاربر سال ۹۶
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 ❌️👆 یعنی چی این ضربدر؟ خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9850 یعنی چی این ضربدر؟ یعنی متن بالا بخون 🙂 لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
paarisaa عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2366 عزیزم شما تکرر ادرار داشتید چیکار کردبد ک خوب شدمنم چند روزه این مشکلو پیدا کردمخیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤