2777
2789
عزیزم همینجا بگو راحترم ببخشید

گلم

اسمم مریم

برمیگرده بانه؟احساسش چیه الان؟دلتنگم میشه اصلا؟

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید پیاما زیاد هستن ،دوباره بگو با نیتت

عزیز تو را خدا الانم نصف شب من بخاطر پسرم بیدارم .تو را جون هر کی دوست داری ببینن پسرم حرف میزنه قاطی دوستاش میشه خوب میشه کامل ؟در این راه من موفق میشم قطع مجازی برای پسرم .اسمش آیکان است مادر زری ممنونم 

خدایا 
ناراحته،چرا؟؟خودت خیلی فکرت درگیره،ولی درست میشه 

یعنی برمیگرده و دوباره باهم اوکی میشیم؟

حسش نسبت بهم عوض شده؟

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
عزیز تو را خدا الانم نصف شب من بخاطر پسرم بیدارم .تو را جون هر کی دوست داری ببینن پسرم حرف میزنه قاط ...

ایکان یه مشکل جسمی داره یا روحی، یکم سختی داره مشکلش ولی تغییر میکنه،به مراد دلت میرسی 

ایکان یه مشکل جسمی داره یا روحی، یکم سختی داره مشکلش ولی تغییر میکنه،به مراد دلت میرسی 

عزیزم تو را خدا نیفتاده کی خوب میشه میتونه بچه عادی بشه مدرسه میتونه بره کی حرف میزنه زمانش مشخص نیست ۴ ساله شد امسال؟جسما سالمه سالمه.معزش بخاطر استفاده زباد از گوشی و تی وی اسیب دیده حرف نمیزنه.

خدایا 
عزیزم تو را خدا نیفتاده کی خوب میشه میتونه بچه عادی بشه مدرسه میتونه بره کی حرف میزنه زمانش مشخص نیس ...

یکم زمان می‌بره بله،ممکنه ی جای دوری ببریش دکتر ولی خوب میشه حتما توکلت ب خدا باشه

یکم زمان می‌بره بله،ممکنه ی جای دوری ببریش دکتر ولی خوب میشه حتما توکلت ب خدا باشه

خیلی ممنونم ازت خیلی ممنون.ایت الکرسی خودنم برات خدا حاجت دلتو بده آلهی آمین 

خدایا