2777
2789
عنوان

ترک زایمان

104 بازدید | 9 پست

خانما درباره چاقی وترک زایمان روی شکم کمر و...

میشه راهنمایی کنین برای از بین رفتنشون چکار باید کرد 

اخه بعد لاغر شدنم میمونن که این ترکا کرمم که نمیبره دروغه لیزرم برای جاهای سطحی هست شما اطلاع دارین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هنوز قرمز باشه لیزر کرماش تاثیر داره ولی سفید شده باشه اکثرا میگن هیجوره نمیره 

من خواستم تا قرمز بود برم 

اما اخه بخاطر شیردهیم ترسیدم واینکه دیگه طاقت دردو نداشتم 

شنیدم تا زمان شیردهیم هیچ جورعمل ولیزری نمیتونم برم عوارض داره واینکه الان سفید شده البته نه کامل نه ماهه زایمان کردم میخوام سال بعد برم یعنی دیره اونوقت؟چکار کنم تروخدا راهنماییم کنین اخه خیلی برام مهمه بچه اولم بود هیچی تجربه نداشتم رسیدگی نکردم همه جای بدنم شد ترک😭😭😭

عمل ابدو برای شکم

ابدوپلاستی؟ تحقیق کردم همونایی که شکمو برش میدن بعد میکشن میدوزن کوچیک میشه‌ افتادگی وترکها تقریبا میرن؟ اخه شنیدم اونم خیلی سخته عوارضش زیاده خونریزی داخلی داره بعد دیگه ادم نمیتونه بچه دار بشه اره؟بعدشم انکار هزینشم زیاده خیلی

ابدوپلاستی؟ تحقیق کردم همونایی که شکمو برش میدن بعد میکشن میدوزن کوچیک میشه‌ افتادگی وترکها تقریبا م ...

همه ی اینایی ک کفتی تقریبا هس ولی خونریزیه داخلی نشنیده بودم

چون چن نفری همین سایت انجام دادن و مشملی نذاشته براشون وقتی پرسیدم

اما خب هر عملی ی سختی هم داره دیگه

و متاسفانه ترک هیچجوره پاک نمیشه جز باعمل

من فعلا پولشو ندارم وکرنه حتما و صد در صد میرفتم

من خواستم تا قرمز بود برم  اما اخه بخاطر شیردهیم ترسیدم واینکه دیگه طاقت دردو نداشتم  شن ...

گلم یه روز دوساعت بچتو بزار پیش خانواده هم برو لیزر مخصوص ترک پرس و جو‌کن بیین چجوریاست هم دکتر پوست اینجوری بهتره مطمئن میشی میره یا نه 

همه ی اینایی ک کفتی تقریبا هس ولی خونریزیه داخلی نشنیده بودم چون چن نفری همین سایت انجام دادن و مشم ...

😭😭😭وای من چکار کنم الکی میگن باورزش ولیزر میره اگه نره میمیرم یعنی...عروسمون همش تاب ونیم تنه میپوشه منم خیلی دوست دارمم خیلی میخوام دخترونه لباس بپوشم ولی خجالت میکشم همیشه ترکهای شکمم تاکمرم اومدن....خیلی افسرده شدمم دوست دارم برگردم به زمون دختریم...:)

😭😭😭وای من چکار کنم الکی میگن باورزش ولیزر میره اگه نره میمیرم یعنی...عروسمون همش تاب ونیم تنه میپ ...

درکت میکنم

من حداقل دو سال طول کشید تا با اوضاع مادرشدن کنار بیام....

منی ک بقول تو کلی تاپو نیم تنه و اینا میپوشیدم

الان افتضاح

همش لباسای گشاد....

اگه پولشو داری یکم تحقیق کن پیش چارتا دکتر خوب برو

از چن نفر ک عمل کردن بپرس شاید نظرت عوض شد