کسی هست بتونه کمک بده بهم؟ ی خودکشی کنم ک نمیرم ولی بترسه شوهرم؟چون ب حرفم گوش نمیکنع میزنم فش میده باهمع حوبه جز من حق هیج کاری ندارم و مادرشم دخالت میکنه و اونو بیشتر از من دوس داره
بیخیال شو یه راه دیگه پیدا کن من الان بیمارستان مامانم مریضه یه جوون وآوردن که با تفنگ خودکشی کرده ...
وای خدای من بدبخت 🥺😣
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
ببخشید ولی انگاری خیلی بچهای چند سالته شوهرت پدر و مادرت نیست که با مظلون نمایی دلش رو بدست بیاری ...
بابا ک ن مادرمم نمیتونعکاری کنه شوهرمم مث ادم نیست از زندگی زن و شوهری فش و زدن و ابرو ریزی و قط رابطه با مادر بدبخت منو یاد گرفته من هم توش روم هم با ادب و همچیزی ک باید ی زن داشته باشه رو دارم ولی بد رفتاره باز همش من باید معذرت خواهی کنم نکنم میزنم
بیخیال شو یه راه دیگه پیدا کن من الان بیمارستان مامانم مریضه یه جوون وآوردن که با تفنگ خودکشی کرده ...
الهی..چندنفرمدیدم که خودشی کردن اما نمردن فقط فلج شدند خب این شده بدتر از زندکی قبلشون برای هرکار کوچیکی باید التماس بقیه رو بکنن که کمکشون کنه..
نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی . 🌸 ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸 رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷 در ادامه اینکه اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
تا حالا از این نظر نگاه کردی که بعد خودکشی نافرجامت همیشه میزنه تووسرت که ترسویی که حتی عرضه نداشتی خودتم بکشی و ...
بر اساس حرفایی که از شوهرت زدی اینطور برداشت کردم
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚
خودکشی نمیخاد بکنی ،یه چند وقت خودتو بنداز تو خونه بگو نمیدونم معدم چرا اینطوریه از بس اعصابم خورده،میخام بالا بیارم غذا 3لقمه بخور یهو قاشقتو بنداز بگو حالم بد شدخلاصه خودتو بزن به حال خرابی وحشتناک تو نفست فرو برو جواب میده از خودکشی بهتره