2777
2789
عنوان

دیگه از دست عروسمون دیوونه شدم😭

1572 بازدید | 39 پست

خدایاااا دیگه کم آوردمم به اینجام رسیدههه 

بامن فقط شش ماه فاصله سنی داره ولی اندازه نصف منم خیلی چیزارو نمیفهمه😭الان میاین میگین خواهرشوهربازی وفلان و...اما ن والا...دیگه خسته شدم یه ماه دوماهم نیس بگم درست میشه..یکساله...واقعا متوجه نیست به روشم آوردنی حالیش نمیشه...نامزدن هنوز نرفتن خونه خودشون...حالا بنابه دلایلی هممون یجا زندگی میکنیم...از زمانی که پاشو گذاشت توی خونمون مامانم یمدت بعدش گفت که برنامه بزارن واسه رفت امدشون داداشم که هیچوقت نمیرفت چون اخلاق مامان باباش خیلی خشک ومزخرف بود همون بار اول زده شد نرفت اما اون برعکس هرروز اینجا بود مگه ما میتونستیم یه دو روز مریض باشیم رخت خوابمون زمین بمونه یا دوروز واس خودمون زندگی کنیم راحت استراحت کنیم یامثلا واس خودمون یه مهمون دعوت کنیم یاجایی بریم هردقیقه باما بود جاییم میرفتیم یامیومدن باید یجوری زنگ میزد خبردار میشد دوروز بود توخونه مریض بودیم حال نداشتیم یکم ظرف و...جمع شده بود مامانمم به داداشم گف بهش بگه نیاد اوضاع روبه راه نیست بعدا بیاد دو روززز تحمل نکرد زود پاشد سرخود اومد خونه اونقد زنگ درو زد باز کردم که چی؟خانم حوصلش سررفته بود اومد پاشو انداخت روپاش نشست قشنگ گف حوصله نداشتم نیومدی خودم اومدم منو مامانم با خجالت همدیگرو نگاه کردیم اونم انگار نه انگار رفت سراغ کار خودش..

باورتون میشه از وقتی اومده یه دو دست حداقل از اون لباسایی که ماگرفتیمو نزاشته اینجا نصف هفته رو که همیشه اینجاس حداقلل یه حوله شخصی بخداا من حوله شخصی دارم توخونه خودم اون حوله مارو استفاده میکنه دیگه یبار باحرص نگاش کردم که داشت حوله منو استفاده میکرد بازم خودشو زد به نفهمی یه حوله نیاورددد بابا وسیله شخصیه مهمه نظافتت بهداشت حالا تازشم پوستش حساسیت داره شدید اون باید بیشتر رعایت کنه به کسی انتقال نده همیشه خدا بدون خجالت یا لباسای من یامامانمو میپوشه بعد باحالت خنده دار میاد جلومون که یعنی ما لباسامون گشاد وگل منگولیه!!!!!اخه بیشعوری هم حدی داره بخدا من وقتی رفتم خونه مادر شوهرم اینا یه چمدون لباس گذاشتم اونجا همشم لباسای خودم بودن اونم با سلیقه توی بقچه تا کردم قشنگ بعد حوله شخصی داشتم هم صورت هم بدن بعد شانه مسواک همه چی.....

بخدا عوضش من زرنگی کنم اون میکنه....دیروز مامانم داشت میرفت بیرون اروم بهم گف مواظب خودتون باشین میرم پیش خالت یکم حرف دارم بیام...وقتی رفت زود گف مامان چی گف کجا رفت انگار منو خر تصور کرده منم حرصی شدم بزور جلو خودمو گرفتم گفتم نمیدونم گف بیرون کار داره...مثل بچه ازم حرف میکشه وباهام رفتار میکنه....در صورتی که من شش ماه ازش بزرگترم حتی اگه نباشمم نباید کوچیک فرضم کنه هرکسی جایگاهی داره...

داشتیم خونه رو تمیز میکردیم انگار خونه خودشه ومن مهمونم دقیقا اونجور رفتار میکرد که اونو بردار اینو بزار اونجا اونکارو بکن اینو نکن اخرش وایستادم جلوش گفتم ببین وسایل دستمو من جاشو قشنگ میدونم اجازه بده خودم به کارام برسم رفتم اتاق مرتبشون کردم برگشتنی باز گف فلان چیزم اونجوری کن داشتم دیوونه میشدم میاد خونه برمیداره وسایلمو جمع میکنه مثلا فک میکنه خونه رو مرتب کرده اخه فلانی من دارم با اونا کار میکنم دست نزن تو خیلی زرنگی برو اتاق داداشمو مرتب کن مثلا به لباساش برس به وسایل شوهرت برس ای خدا😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی اوصاع مناسب یس نیاد 

خب اونم الان حزئی از خونتونه باید راحت تر باشید ،مثلا زنگ میزدید مریضید بیاد پیشتون کمک کنه بهتون انجوری خودشم دیگ پاش رو پاش نمینداخت 

سکوت کنی یهتره همیشه نیست که میبینی اینحوریه زودتر دست به مار بشین برن خونشون

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
باورتون میشه از وقتی اومده یه دو دست حداقل از اون لباسایی که ماگرفتیمو نزاشته اینجا نصف هفته رو که ه ...

شما ازدواج کردی چرا خونه مامانت هستی؟

الان جفتتون مهمان هستین

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
پاشدم آب بخورم تاس شانسم انداختم😍 https://bnmod.ir/invite?id=883261 ۸ میلیون برنده شدم هوراااا ...

مادر ارادی بعد دختر شد بچت🤯

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

زودتر بفرستیدشون سر خونه زنذگیشون بنظرم.

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫