2777
2789
عنوان

حس تنهایی

54 بازدید | 4 پست

من تا حالا رل نزدم و خوشمم نمیاد از رل و رابطه

18 سالمم هست و زوده هنوز به هدفام نرسیدم که ازدواج کنم 

خانواده هم اصلا حرفاشون به من نمیخوره و تا میشینی پیششون اعصابتو خورد میکنن

دوستم دارم اما خب ازوناش نیستن که بخوام خیلی باهاشون صمیمی شم 

کار و تلاشم انجام میدم اما خب وقتی به روحیم فشار میاد وقتی از یه چیزی ناراحتم نمیتونم به کسی بگم همیشه تنهام با کسی حرف نمیزنم ولی تب خسته شدم ازین تنهایی بی اندازه چه کار کنم ؟ واقعا تو زمینه ی خانواده و دوست و رابطه ادم ناموفقیم چه کارایی انجام بدم یکم روابطمون بهتر شه

:)                             
دنیات بهشت میشه اگه بتونی به این باور برسی که فقط خودتو داری و از هیچکس انتظار نداشته باشی...

درسته واقعا انتظاری ندارم ولی فقط کاش منم یکم تو این زمینه هو خوب بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته واقعا انتظاری ندارم ولی فقط کاش منم یکم تو این زمینه هو خوب بودم 

من خیلی تنهام یعنی حتی با اعضای درجه یک خانواده م هم راحت نیستم قشنگ فهمیدم تو این دنیا هرکسی به فکر خودشه

برا همه صدمو گذاشتم و جبران نکردن...

خیلی وقته به این باور رسیدم فقط خودمو دارم و خدامو 

.من..نمیتونم بگم چجوری هم‌صحبت پیدا کنی 

ولی میتونم بگم

هر وقت خواستی صحبت کنی میتونی روی کاغذ بتویسی و بسوزونیش 

مدیتیشن کن آروم کن خودتو

من خیلی تنهام یعنی حتی با اعضای درجه یک خانواده م هم راحت نیستم قشنگ فهمیدم تو این دنیا هرکسی به فکر ...

پس خوبه درکم میکنی تو تاپیکای قبلم هست سعی میکنم کارای مختلف واسه سلامت روانم انجام بدم مدیتیشنم هست منم اره دقیقا تو دنیا ار کس بفکر خودشه یکم پذیرشش سخته برام متاسفانه ولی تو عمل