2777
2789
عنوان

چقد سایت اعصاب خورد کن شده

429 بازدید | 42 پست

شبیه کلاسیه که معلمش رفته بیرون و برنگشته. همینقدر بی نظم. خیلی وقته نمیشه عکس گذاشت ولی درستش نمیکنن چرا اخه ینی انقدر سخته درست کردن این مشکل؟؟

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاش نمیکنن چون میدونن در هر حال مخاطبای وابسته خودشو داره .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

تشبیهت عالی بود

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

این سایت خیلی مسخره ست و مشکل داره

با اینکه معروفه ولی هیچکس هیچکاری براش نمیکنه حیف این همه کاربر که اینجان ... ولی خب چه میشه کرد فعلا سایتی بهتر از این نیست

تنها چیزی که ایرادی پیدا نکرده تبلیغاته

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اره مثل پسری که فهمیده وابستش شدی و تحت هیچ شرایطی نمیری دیگه واسه نگه داشتنمون تلاشی نمیکنن🫤🤧😅😬😁😁

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

بیایید خیانت کنیم😄😄😄🤣

یادمه چند سال پیش سایت یه تبلیغ اعصاب خورد کن برای شب یلدا گذاشت زمینه سرمه ای قرمز بود و برفای سفید ازش میبارید خیلی چشمو اذیت میکرد همه شدیم گفتیم ۲۴ساعت سایت نمیایم تا برش دارید من واقعا ۲۴ساعت سایت نیومدم و وقتی اومدیم اون تبلیغ مزخرف رو برداشته بودن چون بازدیدشون کم شده بود حالا هم اگر اعتصاب کنیم میشه 

تو این سایت سه نفر رو اعصابمم 🥲دستم بود هر سه تا شونو تا حد مرگ میزدم😂برای آرامش اعصابم میخوام دیگ ...

نمیتونی نیایی خواهر

کاش یه فکری راجب به حذف تایپیکا میکردن 

یه گوهی میخوری اینجا تایپیک میزنی ۵۰۰ تا تایپیک باید التماس کنی برات گزارش بزنن پاک شه 

حالا یه چی میگم بخدا نی نی یار دودقیقه بعد کاربریمو میترکونه ولی از دیشب چقد گزارش زدن نمیترکه؟